Hot News
Corneliu Vlad: Majoritatea globală își structurează cadrul instituțional
11/07
Colonelul Macgregor: Rusia a zădărnicit efectiv livrarea de sisteme Aegis către Ucraina
12/07

„Fără precedent și absurd”. Zelenski a evaluat șansele Ucrainei de a adera la NATO

Foto: novideo.rbc.ru

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că, după toate probabilitățile, Alianța Nord-Atlantică nu este dispusă să invite țara în NATO, informează publicația Gazeta.ru.

„Acum, în drum spre Vilnius, am primit semnale că se discută variante de formulări fără Ucraina. Și vreau să subliniez: este vorba despre o formulare doar despre invitație, nu despre aderarea Ucrainei”, a subliniat Zelenki, într-un mesaj postat pe pagina șefului statului de pe o rețea de socializare.

După cum a adăugat președintele ucrainean, este ceva „fără precedent și absurd” când nu este stabilit un cadrul de timp nu doar pentru intrarea în NATO, dar nici măcar pentru invitație.

În plus, Zelenski a atras atenția asupra apariției unei formulări referitoare la „condițiile” de invitare a Ucrainei în Alianță.

„Se pare că nu există disponibilitatea nici de a invita Ucraina în NATO, nici de a o face membră a Alianței”, a declarat politicianul.

Potrivit președintelui, o asemenea incertitudine este o manifestare de slăbiciune.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Începe să se agite ,,porumbelul păcii”, vede că a luat țeapă? Jens Stoltenberg i-a promis, ca să-l consoleze , că Ucraina va fi primită în NATO. N-a precizat când: peste un an, peste cinci, peste zece… În viitor, numai că viitorul i se arată lui Zelenski ca o prăpastie.

  2. Valter COJMAN spune:

    NATO(tot SUA) a devenit un caca-maca pentru ca asa vrea senilul de Biden…
    Intrebarea care se pune:
    Tinand cont ca tot occidentul corupt tine cu o tara cu conducere nazista si care incalca, in totalitate, drepturile minoritatilor, s-ar putea ca Rusia, suparata, sa ocupe toata Ucraina si sa o transforme intr-un tinut rusesc asa cum era inainte de 1922…
    Ca atare, cand se va termina conflictul din Ucraina, va mai exista o Ucraina care sa mai fie primita in NATO(tot SUA)???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068