Hot News
Patriarhul Kirill, despre transferul Icoanei „Sfânta Treime” către Biserica Ortodoxă Rusă
14/07
Avertizarea militarilor ruși: Pericol de mine în partea de nord-vest a Mării Negre
15/07

Duma de Stat a adoptat o lege care interzice schimbarea de gen

Duma de Stat, Camera Inferioară a Parlamentului rus/ Foto: RIA Novosti

Parlamentarii ruși au adoptat în a treia lectură, finală, un proiect de lege ce instituie în Rusia interdicția privind practicarea de intervenții medicale pentru schimbarea de sex a unei persoane.

Potrivit proiectului de act normativ, legea cu privire la „Elementele fundamentale ale protecției sănătății cetățenilor din Federația Rusă” este completată cu un nou articol care interzice intervențiile medicale, precum și utilizarea medicamentelor care vizează schimbarea sexului, relatează TASS.

În același timp, interdicția nu se aplică intervențiilor medicale legate de tratarea anomaliilor și malformațiilor congenitale, precum și a bolilor genetice și endocrine asociate cu formarea defectuoasă a organelor genitale la copii.

În acest sens, viceministrul Sănătăţii, Oleg Salagai, a spus că Ministerul Sănătăţii va anula actele care reglementează procesele de schimbare a sexului.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Parlamentarii ruși sunt oameni normali, cu bun simț, cu frică de Dumnezeu și care nu se ,,aliniază” influențelor venite din Occident și mai ales din SUA. Normalitatea și moralitatea va păstra tineretul sănătos fizic, psihic și spiritual. Mă bucur că mizeriile venite din Vest nu au fost primite de Rusia. Statisticile Eurostat spun că populația Europei este în scădere și se întreabă care ar fi motivul. Dacă și-ar pune mintea la contribuție, ar constata că unul din motivele principale este tocmai această propagandă LGBT și libertatea unei persoane de a-și schimba sexul prin intervenții medicale. Cum să aibă copii doi bărbați sau două femei? Cum se înmulțesc ei, prin polenizare? Mă bucur că Rusia nu a căzut în această capcană a imoralității și a anormalului, că este o țară care apără familia tradițională și legile morale venite de la Dumnezeu. Țările așa zise ,,civilizate”, care promovează anormalitatea, cataloghează țările care nu acceptă așa ceva ca fiind ,,înapoiate.” Prefer să fiu un ,,înapoiat și un învechit” dar normal, decât un ,,civilizat” dar care și-a pierdut orice valoare morală și nu mai știe care e normalitatea. La noi este o zicală: ,,Decât orb și călare, mai bine șchiop și pe jos.”

  2. Valter COJMAN spune:

    In Romania s-a dat o lege prin care schimbarea de sex va fi decontata de Casa de sanatate sau cum s-o chema…
    Operatiile copiilor bolnavi, care sunt facute in strainatate, nu sunt decontate… Parintii trebuie sa apeleze la mila oamenilor ca sa obtina banii necesari…
    Cred ca asta spune tot despre regimul IohaniSS…

    P.S.
    Rusia a dat cea mai buna lege, pentru o tara, referitoare la dezaxatii sexuali…
    Pentru asta RESPECT Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875103