Hot News
Putin: Armata a Ucrainei s-a activat pe direcția Zaporojie
28/07
Putin: Ucraina și NATO refuză să negocieze cu Rusia
28/07

Deputatul Wasserman, despre raportul privind OZN-urile din cadrul audierilor publice din Congresul SUA

Foto: bangkokbook.ru

Deputatul Dumei de Stat, Anatoli Wasserman, renumit datorită cunoștințele sale enciclopedice, nu îi crede pe americanii care vorbesc despre obiecte zburătoare neidentificate și extratereștri.

„Jurisprudența americană prevede pedepse foarte aspre pentru mărturie mincinoasă”, a spus politicianul pentru publicația Vzgliad, comentând primele audieri deschise desfășurate în SUA pe tema OZN-urilor, în cadrul cărora s-a aflat despre nave extraterestre avariate și despre existența unor biomateriale ale reprezentanților civilizațiilor extraterestre.

”Și pentru că veni vorba, sperjurul este pedepsit mult mai sever decât în jurisprudența rusă. Prin urmare, prin tradiție, acolo ei au mult mai multă încredere în mărturii decât noi. Dar acest lucru are un efect secundar: dacă o persoană este mai mult sau mai puțin convinsă că mărturia lui este greu de verificat, el va minți cu ușurință, pentru că nu se teme că va fi pedepsit, fiind sigur că vorbele sale vor fi crezute” spune Wasserman.

El subliniază că tocmai din acest motiv nu are deloc încredere în americanii care povestesc despre obiecte zburătoare neidentificate și despre extratereștri, deoarece acest lucru este, practic, imposibil de verificat. În schimb, mulți oameni cred în existența OZN-urilor nu doar pentru că există un fel de „declarație sub jurământ”, dar și pentru că subiectul se bucură de un tot mai mare interes – „speranța în extratereștrii este acum la modă”.

„Știți ce obiect zburător neidentificat se observă cel mai des în orașele mari? Planeta Venus. Problema este că această planetă se rotește mai aproape de Soare decât Pământul și, de aceea, este vizibilă doar dimineața și seara, când condițiile de lumină nu sunt foarte potrivite pentru observații. De aceea, puțini sunt cei care au văzut-o de multe ori. În consecință, cei care totuși o văd, nu sunt în stare să o identifice și o numesc obiect zburător neidentificat”, spune publicistul.

Interlocutorul publicației Vzgliad este convins că obiectele zburătoare neidentificate au fost și vor fi întotdeauna, dar numai pentru că o persoană nu este întotdeauna capabilă să identifice ceea ce a văzut pe cer.

Vzgliad amintește că în Congresul SUA au avut loc primele audieri publice despre OZN-uri, în cadrul cărora fostul agent CIA David Grush a declarat că biomateriale care nu aparțin oamenilor au fost găsite în zonele în care au avut loc incidente cu OZN-uri. Sub jurământ, el a mai declarat că știa despre programe secrete legate de tehnologiile extraterestre, în multe privințe superioare capacităților Statelor Unite, dar nu putea vorbi despre ele public.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby, a spus că liderul american Joe Biden abordează cu seriozitate rapoartele despre OZN-uri, pentru că altfel nu ar fi ordonat Pentagonului să înființeze un birou pentru soluționarea anomaliilor în toate zonele (AARO). Bloggerii ruși, la rândul lor, au ridiculizat afirmațiile americane despre contactele cu extratereștri.

Anterior, subiectul OZN-urilor a fost serios abordat în 2016 în statul major al campaniei electorale a lui Hillary Clinton. De ce autoritățile Statelor Unite vorbesc din nou despre extratereștri? se întreabă publicația Vzgliad. Americaniștii recunosc că acum subiectul demiterii lui Biden ar putea trece în plan secund.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Americanii au în cap obiecte zburătoare că loc este destul, din lipsă de creier și credință. Cum se face că un om credincios, un popor credincios nu promovează asemenea tâmpenii? Fenomenul OZN nu este altceva decât o modernă înfățișare a diavolului. Înșelarea se face asupra celor lipsiți de credință și a celor lipsiți de darul deosebirii duhurilor, oameni care nu sunt capabili să înțeleagă cine le stă înainte. Ce spune Sfântul Apostol Pavel? Că ,,însuși satana se preface în înger al luminii.”(II Cor. 11, 14) Diavolul se poate preface și în extraterestru, dacă astfel poate înșela oamenii. Așa că, americanilor și celor care cred în OZN-uri și extratereștrii nu li se arată decât diavolul, care își bate joc de ei și se prăpădește de râs. Dacă nu au Dumnezeu, sigur că speranța lor e în extratereștrii, adică în draci. Despre Biden, ce să spun? Poate că a înființat acel birou la gândul că după ce nu va mai fi președinte, se va juca împreună cu mașinuțele și extratereștrii. Aceștia din urmă cred că vor face infarct de la atâta râs. Doamne, ce oameni tembeli sunt cocoțați la conducerea acestei lumi…
    Azi e 28 iulie, Ziua Creștinării Rusiei. Slavă Ție, Doamne, că mai există pe lume o țară creștină, cu oameni creștini. La mulți ani, Rusia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093