Hot News
Noul adevăr istoric despre Crimeea va ajuta Occidentul să recunoască Peninsula drept rusă
02/10
Șeful centrului sociologic, despre cei aproximativ 20 de milioane de ruși care s-au „retras în sine”
03/10

Kusturica ar putea filma în Kuban o parte din filmul inspirat din Dostoievski

Emir Kusturica/ Foto: Reuters

Regizorul sârb Emir Kusturica a declarat că ar putea filma o parte din lugmetrajul bazat pe romanul lui Fiodor Dostoevski, „Crimă și pedeapsă”, pe teritoriul Ținutului Krasnodar, deoarece acolo este „mai mult soare”, relatează agenția RIA Novosti.

El a subliniat că scriitorul Dostoievski îi este apropiat, iar filmul va fi turnat anul viitor.

„Nu pot filma dacă nu este soare, sunt dependent de soare. Cred că în regiunea dumneavoastră este mult soare”, a afirmat regizorul.

Kusturica a adăugat că există posibilitatea ca filmările să se desfășoare în Ținutul Krasnodar. A doua jumătate a filmului se va turna la Moscova.

Anterior, Kusturica a recunoscut că orașul pe care el îl îndrăgește cel mai mult din Rusia este Omsk (Siberia de Vest).

Regizorul sârb și membru al trupei rock The No Smoking Orchestra, Emir Kusturica, este deținător al premiilor celor mai mari festivaluri de film din Europa, el având la activ două Palme d’Or ale Festivalului de Film de la Cannes. Este cunoscut mai ales pentru filmele sale ”Vremea țiganilor”, ”Copii nevăzuți”, ”Pisică albă, pisică neagră”, ”Viața, ca o minune” și ”Underground”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Raskolnikov. ,,Povestea reînnoirii treptate a unui om, istoria renașterii lui progresive, a trecerii pe nesimțite dintr-o lume în alta, a descoperirii unei realități noi, total necunoscute lui până atunci.” (Dostoievski – ,,Crimă și pedeapsă) Un roman deosebit, sper ca filmul să surprindă toate trăirile și frământările personajului principal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875090