Hot News
Colonelul Macgregor: Armata rusă i-a lichidat pe instructorii britanici ai forțelor ucrainene
11/10
Business Insider scrie cu fascinație despre „operațiunile subtile” ale Rusiei împotriva Ucrainei
11/10

Zaharova i-a ridiculizat pe rușii care au fugit în Israel după începerea operațiunii speciale

Maria Zaharova/ Foto: URA.ru

Reprezentanta oficială al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, i-a definit drept ”patrioți înfricoșați” pe rușii plecați în Israel după începerea operațiunii militare speciale. Ea a spus că lumea urmărește „flexibilitatea principiilor liberale”, relatează agenția URA.ru.

„Patrioții înfricoșați” și-au confirmat titlul, înspăimântându-se din nou și plecând deja din noile lor patrii. Cu ochii larg deschiși, lumea urmărește flexibilitatea principiilor liberale”, a scris Zaharova pe canalul ei de pe rețeaua Telegram.

Anterior, rușii care au fugit în Israel din cauza operațiunii militare speciale și a mobilizării au relatat despre atacurile grupării palestiniene Hamas. Potrivit spuselor acestora, sâmbătă dimineața ei s-au trezit din cauza sunetului sirenelor și a exploziilor. Cuplul a coborât de două ori în adăpost din cauza atacurilor.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ăia nu sunt ruși adevărați! Israelul nu acordă rezidență decât evreilor, restul oamenilor (goimii, cum îi numesc ei) sunt primiți în scop turistic, în pelerinaje sau activități pe termen limitat. Probabil că sunt evrei care au cetățenie rusă și s-au dus în Israel crezând că le va fi mai bine. Numai că au dat de mai rău. Au pățit ca în zicala: ,,Au fugit de câini și au dat peste lupi.” Acum pleacă și de acolo. Unde? Nici Occidentul nu mai prezintă prea mare siguranță. Mai bine rămâneau în Rusia, le-ar fi fost mult mai bine. Nu cred că sunt sau au fost vreodată patrioți. Sunt evrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093