Hot News
Anatoli Antonov, despre eșecul sancțiunilor americane
03/11
Putin: Ucraina s-a format doar în perioada Uniunii Sovietice și motivele reunificării cu Crimeea
04/11

Mercenarul american VanDyke: Mulți americani au murit luptând în armata Ucrainei

Foto: screenshot video

În Ucraina, mulți americani au murit în rândurile forțelor armate ucrainene, a declarat mercenarul american Matthew VanDyke (în dreapta imaginii) la emsiunea Judging Freedom, de pe canalul de YouTube, relatează Rossiiskaia gazeta.

Potrivit spuselor sale, aproapr 510 americani au murit în Ucraina, mulți alții fiind răniți. VanDyke a subliniat că, în batalioanele de mercenari nu mor doar cetățeni americani, ci și luptători din țările europene.

În opinia lui VanDyke, conducerea ucraineană a întârziat cu lansarea contraofensivei, astfel că, acum, Forțele Armate ale Ucrainei trebuie să lupte împotriva unor linii de apărare rusești foarte bine pregătite.

Mercenarul a recunoscut că, în prezent, „există un impas”. El a menționat că acest lucru a fost recunoscut chiar și de militarii ucraineni, deoarece situația nu a evoluat atât de bine cum sperau Forțele Armate ucrainene.

Anterior, liderul partidului francez ”Les Patriotes”, Florian Philippot, l-a îndemnat pe Zelenski să nu mai conteze pe sprijinul NATO.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Pe acești mercenari ce i-a determinat să lupte împotriva rușilor, într-un conflict care nu este al lor ? Banii? Atunci n-au de ce să se plângă: au murit cu banii în mână! Nu cred că le vor fi de folos pe lumea cealaltă. Mercenarii americani și cei de alte naționalități care au murit luptând împotriva rușilor se numesc criminali. Militarii ruși care au murit apărând populația rusă din teritoriile Donbass și pentru apărarea suveranității Rusiei se numesc eroi. Asta e marea diferență. Mercenarul american din imagine ar fi trebuit să-și tragă o pungă pe cap, să nu-i vedem figura. Este setat și ăsta cu explicația ,,există un impas”, ca și Zalujnîi? Treziți-vă, măi, că nu e vorba de nici un impas. Este vorba de un eșec total, despre faptul că nu sunteți pregătiți și nu puteți face față niciodată armatei rusești. Este vorba că luptați cu RUȘI, nu cu somalezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875113