Hot News
Un general-maior al armatei Ucrainei îl vrea pe Zalujnîi candidat la președinția Ucrainei
13/11
Arestovici a declarat că există un conflict între Zelenski și armată
14/11

În Capitala Rusiei se va desfășura Săptămâna moscovită a frumuseții

Foto: Izvestia

Peste 450 de branduri din Rusia și din alte țări vor lua parte la prima Săptămână a frumuseții de la Moscova, care va avea loc în Sala Centrală de Expoziții ”Manej”, în perioada 9-12 decembrie, a anunțat viceprimarul Capitalei, Natalia Sergunina, citată de cotidianul Izvestia.

„Vizitatorii expoziției-conferinței internaționale vor putea să cunoască noutățile industriei de resort, își vor putea cumpăra produsele care le-au plăcut și vor putea testa diferite servicii. Programul de business va include 50 de sesiuni tematice cu participarea a peste 100 de experți”, a precizat Sergunina.

În cadrul evenimentului își vor etale produsele producătorii de cosmetice, parfumuri și produse alimentare sănătoase din Rusia, Turcia, China, Kazahstan, Belarus și din alte țări prietene.

Suprafața expozițională de 6.000 de metri pătrați va fi împărțită în patru zone. Prima va găzdui standurile cu produse cosmetice, parfumuri și produse pentru îngrijirea părului. A doua va fi ocupată de stiliști și artiști în make-up, specialiși în manichiură, masaj și spa. Vizitatorii vor putea solicita consultanță pe probleme de interes și să testeze munca maeștrilor.

Zona „Sănătate” va prezenta produse pentru o alimentație sănătoasă, vitamine, măști și echipamente pentru exerciții fizice. Iar pe platforma „Show Lecture Hall”, experți ruși și străini vor conduce cursuri de master.

Organizatorii au planificat și activități pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875063