Hot News
Programul de Burse în Rusia pentru 2024
23/11
Presa din SUA: Sistemele rusești de război electronic „suprimă cu ușurință” obuzele americane de mare precizie M982 Excalibur
23/11

Inamicul a atacat Casa de Cultură din Republica Donețk, în timpul unui concert: printr-o minune au fost evitate mai multe victime

Foto: t.me/mash/ ucraina.ru

După atacul lansat cu rachete HIMARS asupra satului Kumaciovo, din raionul Starobeșevsk (Republica Donețk, DNR), propaganda ucraineană a încercat să-l transforme în mai multe atacuri cu un număr mare de victime, relatează Ukraina.ru.

Se precizează că, în realitate, atacul lansat pe 19 noiembrie asupra unei Case de Cultură din DNR, s-a soldat cu șapte morți, printre care și civili.

În fotografie se vede o gaură în acoperiș, dar care nu a provocat distrugeri importante în sala de spectacol, unde scaunele au rămas nemișcate. Este evident că racheta nu a fost detonată în interiorul sălii.

Anterior, Centrul Comun de Control și Coordonare privind încetarea focului și stabilizarea liniei de demarcație din DNR, a anunțat că inamicul a tras 5 rachete HIMARS, iar șeful raionului a precizat că proiectilele au lovit școala și Casa de Cultură.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ce să facă și propaganda ucraineană? Vrea să dea impresia că armata ucraineană e forțoasă. Mai mare sperietura decât detunătura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875052