Hot News
Viceministrul iranian al Apărării a confirmat achiziția de avioane de luptă rusești Su-35 și elicoptere de atac Mi-28NE pentru armata iraniană
28/11
Stoltenberg: Eșecul ofensivei lansate de Kiev cu armele NATO a arătat că Rusia nu trebuie subestimată
29/11

Lansarea cărții ”Cu Loganul în Siberia și Asia Centrală”

Foto: Facebook

Gabriel Antoniu Lavrincic, directorul comercial al companiei de mobilă SC SIMEX SA, a postat pe pagina sa de Facebook, următorul anunț, adresându-se, în mod special Ambasadorului Rusiei în Romînia, Valeri Kuzmin și ”prietenilor ruși”:

”Vă invităm la lansarea cărții, “CU LOGANUL ÎN SIBERIA ȘI ASIA CENTRALĂ”, 29.11.2023, la RED HAT YARD, Piața Libertății nr. 18, Satu Mare, ora 18:00. Autorul cărții este binecunoscutul explorator și vlogger sătmărean, Bertici Attila – prietenul Rusiei, care a promovat și promovează frumos, corect și transparent Rusia, respectiv cultura rusă.

Cei care nu au posibilitatea să ajungă la Satu Mare, pot participa la lansarea cărții pe canalul YouTube Bertici Attila, 28 noiembrie, ora 19:00, unde o să dăm start comenzilor pe webpage. 

Sătmărenii Bertici Attila și Bertici Norbert  (tată și fiu), au pornit în prima lor expediție îndrăzneață “HELLO SIBERIA SATU MARE – VLADIVOSTOK”. Îmbarcați într-un autoturism Dacia Logan, timp de 40 de zile ei au parcurs aproape 30.000 de kilometri și au trecut prin 16 țări pentru a ajunge în Vladivostok, ținta finală a expediției.

Reamintim că, Bertici Attila și Bertici Kinga, au dat startul la a doua expediție unică: SATU MARE – OYMYAKON SIBERIA – cel mai friguros punct din lume. Au făcut peste 25 000 kilometri, în 40 de zile, temperaturi de până la -65 de grade Celsius, condiții extreme! Două persoane și o Dacia Duster! Acesta este primul echipaj românesc, care a ajuns în plină iarnă în cel mai friguros punct din lume.

https://www.facebook.com/BerticiAttilaOfficial
www.YouTube.com/BerticiAttila
https://www.berticiattila.ro
https://www.facebook.com/NeoAdventureRomania

Cu stimă,
Gabriel Antoniu Lavrincic 
Director comercial” 

3 Comments

  1. Carmen spune:

    Mulțumesc pentru informație! Voi fi prezentă la această lansare de carte pe… YouTube. Sunt foarte interesante și frumoase postările domnului Bertici cu expedițiile în Rusia. Am urmărit o parte din ele. Iar domnul Gabriel Lavrincic, pe lângă faptul că este directorul unei companii care produce o mobilă superbă, a realizat și un foarte util ghid de conversație român-rus.

    • Lavrincic Gabriel Antoniu spune:

      Stimata doamna Carmen,
      Multumim frumos pentru atentie si frumoasele cuvinte la adresa noastra! Ne straduim sa fie bine!
      Cu stima, Gabriel Antoniu Lavrincic

  2. Radu spune:

    Impresionant, am comandat cartea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093