Hot News
Lansarea cărții ”Cu Loganul în Siberia și Asia Centrală”
28/11
Putin: Rusia se află în avangarda creării unei ordini mondiale corecte
29/11

Stoltenberg: Eșecul ofensivei lansate de Kiev cu armele NATO a arătat că Rusia nu trebuie subestimată

Foto: news.sky.com

Incapacitatea Ucrainei de a muta linia întâi a frontului chiar și cu amplul ajutor acordat de NATO confirmă că Rusia nu trebuie subestimată, dar Alianța Nord-Atlantică trebuie oricum să susțină în continuare Kievul, a declarat Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg (în imagine), vorbind la o conferință de presă în ajunul ședinței miniștrilor de Externe ai țărilor Alianței, ce-și desfășoară lucrările de două zile, la Bruxelles, relatează Rambler.ru.

„Vedem că, în pofida întregului ajutor substanțial acordat de țările NATO, ucrainenii nu au reușit în decurs de un an să mute linia întâi a frontului. Ceea ce confirmă faptul că Rusia nu trebuie subestimată. Industria țării a fost plasată în regim militar, rușii sunt capabili să aprovizioneze armata cu muniție și tehnică militară, (…) ceea ce a împiedicat Ucraina să obțină succesele teritoriale pe care ne bazam”, a spus el. „Dar fiți convinși că semnalul pe care țările NATO îl vor transmite la finalul întâlnirii șefilor MAE și la următorul (de anul viitor) summit al NATO, de la Washington, va fi că noi suntem de partea Ucrainei”.

2 Comments

  1. Crasnic Dan spune:

    S-au convins occidentalii că armata rusă nu nu este ruptă in cur și că nu au o pușcă la 2 soldați?

  2. Carmen spune:

    Stoltenberg e trecut pe pilot automat. Repetă aceleași tâmpenii despre NATO și despre declarațiile de iubire față de Ucraina. Singurul lucru rezonabil rostit de el este că Rusia nu trebuie subestimată. Doar că această constatare este tardivă, trebuia să știe mai de mult acest lucru. Măcar acum să-i folosească această ,,descoperire”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093