Hot News
Dirijorul Teatrului Mariinski, Gherghiev, numit director al Teatrului Bolșoi
03/12
În centrul Parisului a avut loc un miting în sprijinul Donbass-ului
04/12

„Era de așteptat!”: Pușkov a răspuns la îndemnul lui Stoltenberg de a se pregăti pentru „vești proaste” din Ucraina

Senatorul rus, Aleksei Pușkov/ Foto: TASS

Schimbarea produsă în psihologia conflictului ucrainean vine chiar din Occident, participant direct la evenimentele în plină desfășurare, a estimat senatorul Aleksei Pușkov, comentând îndemnul lansat de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, de a se pregăti pentru „vești proaste” din Ucraina, scrie Life.ru.

„Această schimbare nu doar că se răspândește în Occident, ea vine, în mare parte, din Occident în calitatea lui de participant direct și autor, alături de Kiev, al crizei ucrainene”, a scris Pușkov pe canalul său de Telegram.

Senatorul a atras atenția asupra faptului că în urmă cu doar șase luni era greu chiar să-ți imaginezi că Occidentul recunoaște că conflictul evoluează nu în favoarea Kievului. Deși, pe fondul eșecului înregistrat de contraofensiva armatei ucrainene, al incapacității sancțiunilor de a prăbuși economia rusă și al acutizării situației din Orientul Mijlociu, ”acest lucru era de așteptat”, a concluzionat Pușkov.

Vorbind, anterior, despre situația actuală din Ucraina, Stoltenberg a îndemnat opinia publică să se pregătească pentru ”vești proaste”. El a adăugat că lucrurile s-ar putea înrăutăți și mai mult, dacă Occidentul nu va spori livrările de arme către ucraineni. Kievul se află acum într-o ”situație critică”, a subliniat șeful NATO.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Noi suntem pregătiți pentru ,,veștile proaste” pentru că știam că se va sfârși cu un eșec lamentabil al Ucrainei, dar NATO și Occidentul sunt pregătite? Atenționează, dar nu spun că vina le aparține prin faptul că l-au încurajat prostește pe Zelenski, că au livrat armament Ucrainei fără nici un sens prelungindu-i agonia. Încep să se dezică de Ucraina și acum aruncă pisica moartă în ograda lui Zelenski. Occidentul și NATO au fost înfrânte, știau că vor fi înfrânte, doar că s-au amăgit degeaba oricât armament au pompat Kievului. Pe scurt, s-au făcut de râs! Pe cine dau vina acum, în afară de Putin și Zelenski? Este de vină încălzirea globală, Moș Crăciun, Nostradamus, Baba Vanga sau ursul polar? Oamenii politici slabi (de ,,sex incert”) de la Bruxelles nu suportă înfrângerea și pregătesc opinia publică prin tot felul de declarații. Stoltenberg nu este în stare să-și asume o vină, se spală pe mâini precum Pilat din Pont. Iar ca el sunt destui prin Occident, cocoțați în tot felul de funcții în organizații de doi bani. Am văzut femei mai curajoase decât acești purtători ilegali de pantaloni, care se cred bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875140