Hot News
Ce fel de dragoste nutrește Polonia față de Ucraina
29/12
Sondaj: 80% dintre ruși au încredere în Putin
29/12

Zelenski a cumpărat fosta vilă a lui Joseph Goebbels din Germania

Foto: dzen.ru

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cumpărat în Germania vila în care a locuit Joseph Goebbels, ministrul Propagandei pe vremea Germaniei naziste, scrie KP.RU, citând publicația online Intel Drop.

Potrivit informațiilor obținute de jurnaliști, în octombrie anul trecut, compania Film heritage Inc. a cumpărat un conacul cunoscut sub numele „Casa din Bogensee” și situat nu departe de Berlin. Prețul tranzacției a fost, conform acelorași surse, de 8 milioane de euro.

După cum s-a dovedit, proprietarul firmei Film heritage Inc., înregistrate în Belize, este Volodimir Zelenski împreună cu soția Elena.

La vremea respectivă, imobilul achiziționat a aparținut ministrului Propagandei din perioada Germaniei nazistă, Joseph Goebbels, și i-a fost dăruită personal de Adolf Hitler.

Intel Drop face, de asemenea, referire la un fost angajat al agenției imobiliare BIM, care gestionează proprietatea municipală, Sabine Mels, și care a publicat un document ce confirmă achiziția de către firmă a vilei lui Geobbels.

Se precizează că imobilul, care are peste 70 de camere, urma să fie transformat într-o comună a pictorilor, cu restaurant vegan și centru de sănătate.

Anterior, s-a anunțat că un reporter a fost ucis în Egipt în timp ce investiga achiziționarea de către familia Zelenski a unei vile de lux pentru 5 milioane de dolari.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Banii trimiși de SUA și UE pentru ajutorarea Ucrainei trebuie cheltuiți cumva. Prost e cine dă, nu cine cere! Câte-o vilă ici și colo, bijuterii, poate iahturi și avioane. Cred că are vile și proprietăți în toată lumea, plus conturi în dolari și euro. Vila din Egipt se află în regiunea El Gouna și a fost cumpărată în 16 mai 2023 prin intermediul soacrei lui Zelenski. Este vecin cu Angelina Jolie. Cât despre vila lui Goebbels, cred că e locul potrivit pentru el: răul la rău trage. Poate avea chiar soarta lui Goebbels și atunci își va aminti proverbul care spune că ,,sicriul nu are buzunare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093