Hot News
Zelenski a cumpărat fosta vilă a lui Joseph Goebbels din Germania
29/12
Transport gratuit pentru moscoviți în noaptea dintre ani
30/12

Sondaj: 80% dintre ruși au încredere în Putin

Președintele rus, Vladimir Putin/ Foto: ntr-24.ru

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, se bucură de încredere de 80% dintre ruși, iar 77,1% dintre ei aprobă în general activitățile sale, arată rezultatele unui sondaj realizat de VȚIOM (Centrul Național de Studiere a Opiniei Publice), transmite RIA Novosti.

Conform datelor publicate pe site-ul VȚIOM, 80% dintre participanții la studiu au răspuns pozitiv la întrebarea referitoare la încrederea acordată președintelui Vladimir Putin, în timp ce 16,6% au declarat că nu au încredere.

Majoritatea (77,1%) dintre repondenți aprobă în general activitatea lui Putin, dezaprobată de 14,6% dintre ruși.

Activitatea premierului Mihail Mișustin este aprobată de 54,5% dintre repondenți și dezaprobate de 10%. Cei mai mulți (62,9%) dintre ruși au încredere în politician.

53,7% dintre cetățenii ruși aprobă activitatea guvernului rus, 18% o dezaprobă.

Sondajul care acoperă întreg teritoriul Rusiei a fost realizat în perioada 18-24 decembrie pe un eșantion de 1.600 de persoane, cu vârsta de peste 18 ani.

Metoda folosită pentru realizarea sondajului a fost interviul, care se bazează pe un singur eșantion aleator de numere de telefon mobil. Eșantionul a fost construit pe baza unei liste complete de numere de telefon mobil utilizate în Federația Rusă. Pentru un asemenea eșantion aleator (pe baza de probilitate), marja maximă de eroare cu o probabilitate de 95% nu depășește 1% pentru datele colectate pe parcursul a șapte zile (11.200 de persoane).

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Vladimir Putin se bucură de încrederea nu doar a rușilor. Mulți străini apreciază ceea ce a făcut pentru Rusia și au încredere în deciziile pe care le ia. Cred că și Serghei Lavrov ar obține un un procentaj foarte mare la categoria ,,cel mai bun diplomat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875213