Hot News
Șeful ”Rosteh” i-a dat raportul lui Putin: A crescut producția de muniție pentru arme de foc
30/12
Peskov: Rusia a analizat din timp posibilele măsuri de răspuns la confiscarea activelor de către Occident
30/12

Lavrov: Rusia este pregătită pentru orice evoluție a evenimentelor în relațiile cu Statele Unite

Serghei Lavrov/ Foto: ura.ru

Statele Unite au catalogat Rusia drept inamic. În replică, ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a declarat că țara sa este pregătită pentru orice evoluție a evenimentelor dintre Moscova și Washington. Pe lângă altele, tactica folosită de Statele Unite pentru a aplica o înfrângere strategică Federației Ruse a eșuat lamentabil, scrie URA.ru.

„Iar unii chiar, precum secretarul american al Apărării, o personalitate oficială, ne-au definit ca inamici. Iar dacă așa se pune problema, atunci suntem pregătiți pentru orice evoluție a evenimentelor”, a spus Lavrov într-un interviu pentru postul de televiziune Rossia-24.

El a adăugat că nu o dată s-a încercat ca Rusia să fie subjugată și cucerită. În plus, potrivit șefului diplomației de la Moscova, tactica occidentală de înfrângere strategică a Rusiei nu au fost încununate de succes.

Anterior, Lavrov a spus că țările occidentale și-au dat seama de neputința lor în fața Rusiei. Ei nu vor putea distruge țara sau provoca dezintegrarea ei. Dar le este frică să recunoască acest lucru înaintea unui nou ciclu electoral.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Dacă Statele Unite consideră Rusia un inamic, atunci Rusiei nu-i rămâne decât să ia atitudinea pe care o impune situația. SUA consideră toate statele lumii ori inamici, ori slugi. Cu nici un stat nu are relații diplomatice de la egal la egal. Aroganța asta o va plăti cât de curând. Soarele răsare și luminează la fel pentru toată lumea, nu face excepții speciale pentru America. Occidentul parșiv și temător își merită soarta. Cine se teme, cine nu are bărbăție și demnitate, moare în fiecare zi. Să-i lăsăm în starea lor de morți umblători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089