Hot News
Mass-media ucrainene sau Ministerul Apărării al Rusiei: Cine spune adevărul despre atacurile masive asupra Ucrainei?
30/12
Dintre liderii europeni, Putin i-a felicitat doar pe Vucic, Orban și Papa Francisc de Anul Nou
31/12

Ministerul rus al Apărării a explicat de ce s-a produs atacul asupra orașului Belgorod

Foto: amic.ru

Militarii au recunoscut că nu au putut respinge toate rachetele ucrainene.

Ministerul Apărării al Rusiei a declarat că Forțele Armate ucrainene au lansat un atac la întâmplare asupra orașului Belgorod cu două rachete ”Olha” umplute cu muniție cu fragmentare, interzisă, precum și cu rachete reactive cu foc multiplu Vampire, de fabricație cehă, relatează BFM.ru.

Forțele de apărare aeriană au interceptat rachetele ”Olha” și o mare parte din proiectiele Vampire, dar câteva obuze și o parte din muniția cu fragmentare au lovit orașul Belgorod.

Ministerul a precizat că, dacă o rachetă ”Olha” umplută cu muniție cu dispersie ar fi lovit din plin orașul, consecințele ar fi fost incomensurabil mai grave.

Ministerul Apărării a ieșit cu o declarație: „Regimul de la Kiev, care a comis această crimă, încearcă să distragă atenția de la înfrângerile de pe front și, de asemenea, să ne provoace la acțiuni similare. Subliniem că Forțele Armate Ruse ale Rusiei acționează doar asupra obiectivelor miltiare și a infrastructurii aferente. Vom continua să acționăm așa și mai departe. Această crimă nu va rămâne nepedepsită”.

Potrivit șefulului regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, în urma bombardării orașului, au fost ucise cel puțin 24 de persoane, inclusiv 3 copii, 110 de persoane, printre care 17 copii, au fost rănite.

Conform datelor actualizate, au fost avariate exclusiv obiective civile: 30 de blocuri de locuințe, 381 de apartamente, mai multe case particulare și un număr mare de mașini.

3 Comments

  1. Carmen spune:

    Dați-le o lecție, să vă țină minte! Naziștii ăștia trebuie opriți.

  2. Tigrul siberian spune:

    Lecția trebuie dată și celor ce susțin regimul nazist de la Kiev.
    Și va veni…

  3. Vladimir Vlad spune:

    Moarte Ucrainei și curvelor occidentale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875082