Hot News
Medvedciuk: Cele trei greșeli care l-au adus pe Zelenski la colaps
06/01
„Voiennoe delo”: Avioanele de luptă ale NATO, implicate în încercarea de atac asupra Crimeii
06/01

„Cele mai avansate”: Ce anume a aruncat Rusia în aer în Ucraina

Avionul de vănătoare interceptor MiG-31K cu rachete hipersonice ”Kinjal”/ Foto: Ministerul rus al Apărării

Armata rusă a atacat centrul unde se lucrează la dezvoltarea celor mai noi rachete pentru Forțele Armate ale Ucrainei, a declarat expertul militar ucrainean Aleksei Ghetman în cadrul emisiunii ”Seicias” (Acum), de pe canalul YouTube, informează RIA Novosti.

„Pe 29 decembrie și 2 ianuarie, militarii ruși au lovit inclusiv întreprinderile noastre care produc tehnică militară modernă – aparate de zbor fără pilot. Și, de asemenea, centrele unde se lucrează la dezvoltarea celor mai noi dintre rachetele noastre. Spre acele locuri au fost îndreptate loviturile”, a subliniat analistul.

Potrivit acestuia, pierderile semnificative suferite de industria apărării a Ucraina au fost posibile grație activității de strângere de informații a rușilor. Ghetman a apreciat, totodată, că date privind obiecitvele strategice ”sunt extrase din surse deschise de pe internet”. În același timp el a definit drept ”straniu” faptul că autoritățile de la Kiev publică informații referitoare la aceste organizații.

Ministerul rus al Apărării a anunțat că în ultima săptămână au fost lansate asupra teritoriului Ucrainei 50 de lovituri de grup și un atac masiv cu arme de mare precizie și drone. Țintele vizate au fost obiective ale industriei apărării, aerodromuri militare, locuri de staționare a militarilor.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Să fie cât mai multe asemenea vești bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875064