Hot News
Medvedev a avertizat Londra în legătură cu posibila desfășurare a trupelor britanice în Ucraina
13/01
Rosatom a descoperit în Ciukotka cele mai mari rezerve de aur din Rusia din 1991
13/01

Șeful serviciilor secrete ucrainene a recunoscut succesele industriei de apărare a Rusiei

Foto: Ministerul rus al Apărării

Comparativ cu anii precedenți, volumul de arme de producție autohtonă a crescut în Rusia, a anunțat șeful Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirill Budanov, citat de URA.ru.

„În ceea ce privește numărul de arme fabricate, el a crescut semnificativ în Rusia comparativ cu anii precedenți, iar noi simțim acest lucru de la sfârșitul verii 2023”, a spus Budanov, citat de cotidianul francez Le Monde. El a precizat că se referă la industria națională a Rusiei și nu la ce armament este livrat de alte țări.

Anterior, Budanov a fost fascinat de munca pe care o depun pe front serviciile de informații ruse. Este o muncă de cel mai înalt nivel, a sublinait el. Iar laudele au fost adresate în special serviciilor de spionaj radiolectronic și cibernetic.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Dacă Budanov recunoaște superioritatea Armatei Ruse, atât la volumul de arme cât și în ceea ce privește nivelul ridicat al serviciilor de informații de pe front, de ce nu capitulează, de ce se încăpățânează să continue un conflict pierdut de mult? Da, din buncăr poți vorbi liniștit, dar cei din tranșee ce zic? America a anunțat încetarea ajutorului pentru Ucraina. Asta nu le dă de gândit lui Zelenski și colaboratorilor lui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097