Hot News
Emmanuel Todd: Declinul Occidentului, Rusia și Al Treilea Război Mondial
16/01
Putin: Statalitatea Ucrainei se va afla, curând, sub semnul întrebării
17/01

Zaharova, reacție la dorința lui Kuleba de a-l lovi pe Lavrov

Maria Zaharova/ Foto: RIA Novosti

Inadecvat și needucat. Așa l-a descris reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, pe șeful diplomației ucrainene, Dmitri Kuleba, care și-a exprimat dorința de a-l lovi pe ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Potrivit spuselor sale, citate de Izvestia, colegul ucrainean ar fi trebuit să-și aleagă altă meserie, diferită de cea a diplomației, scrie Rambler.ru

„Lipsa de adecvare a reprezentanților regimului de la Kiev este ceva foarte cunoscut. Aceasta este, de fapt, și problema: oameni agresivi și needucați au fost aleși să fie miniștrii pentru a ruina Ucraina pentru bani americani. <…> Poate ar fi fost mai bun pentru lupte fără reguli, nu la Ministerul de Externe”, a spus Zaharova despre Kuleba.

Într-un interviu, Kuleba a recunoscut că a simțit dorința să-l lovească pe omologul său rus, Lavrov. Potrivit diplomatului ucrainean, astfel de emoții el a simțit la întâlnirea din Antalia, din martie 2022.

Anterior, Dmitri Kuleba a declarat că ucrainenii nu trebuie să-și facă griji și să cadă într-o stare de „agonie și depresie” din cauza declarațiilor Departamentului de Stat privind reducerea ajutorului pentru Kiev. Potrivit acestuia, era vorba nu despre 2024, ci despre un viitor îndepărtat, dar vizibil, când Ucraina va putea să-și asigure necesarul în mod independent.

În același timp, el a recunoscut că liderii de la Kiev nu au un „plan B” dacă ajutorul venit din partea Occidentul va deveni deficitar. Kuleba a spus că nici nu va fi nevoie de un astfel de plan, deoarece autoritățile țării au totală încredere în planul „A”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Kuleba este un needucat și un mitocan. Funcția pe care o deține i se potrivește ca nuca în perete. Ca și diplomat este lipsit de tact și diplomație, iar ca om este lipsit de bun simț. Îmi aduc aminte de atitudinea lui arogantă când a venit la București în aprilie 2022 și a ținut o conferință de presă în prezența lui Bogdan Aurescu. Acest personaj credeți că poate fi comparat cu domnul Serghei Lavrov? Doar alăturarea numelui lui de cel al domnului Lavrov mi se pare o aberație. Nici măcar într-un ring de box nu ar avea ce căuta, pentru că și în acest sport există reguli. Poate ar fi potrivit să meargă în junglă și să se lupte cu animalele sălbatice. Dar cred că și animalele ar fi îngrozite de atitudinea lui agresivo-mitocănească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875164