Hot News
MAE rus, despre atacul cu rachete lansat de ucraineni asupra orașului Donețk
22/01
Kliciko a vorbit cu sinceritate despre Zelenski
22/01

Fostul reprezentant al NATO la Moscova a cerut să fie organizat un genocid al rușilor

Garry Tabakh/ Foto din rețele de socializare

Ucraina nu trebuie să se sfiască de o „agresiune” împotriva Rusiei, chiar dacă acest lucru presupune distrugerea populației, a declarat fostul șef de stat major al misiunii militare NATO la Moscova, căpitan de rang întâi în retragere al US Navy, Harry Tabakh, relatează RIA Novosti.

„O agresiune poate fi stinsă doar de altă agresiune și mai mare”, a spus el într-un interviu acordat emisiunii „Vîșka” de pe YouTube.

Drept „exemplu”, Tabakh a evocat „distrugerea a jumătate din populația” Germaniei pentru a o învinge în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și aruncarea de către americani a bombelor atomice asupra orașelor japoneze Hiroshima și Nagasaki.

Harry (Yuri) Tabakh provine dintr-o familie de migranți din Moscova care s-au mutat în Statele Unite în 1976. A ocupat diverse funcții în Departamentul de Stat, inclusiv la ambasada americană în Rusia. La sfârșitul anilor ‘2000, a condus statul major al misiunii militare a NATO la Moscova și a răspuns de relațiile dintre Comitetul militar al NATO și Ministerul Apărării al Rusiei. În 2011 a demisionat.

În repetate rânduri, militari și autorități ruse au subliniat că serviciile speciale ucrainene, printre care și Direcția Principală de Informații (GUR) a Ministerului ucrainean al Apărării, folosesc metode teroriste. Șeful GUR, Kirill Budanov, a vorbit despre implicarea Kievului în atacurile teroriste comise împotriva unor ruși celebri. Iar adjunctul acestuia, Vadim Skibițki a recunoscut în septembrie că Ucraina foloseşte metode NATO pentru a ataca Rusia.

Anterior, Rusia a distribuit în Consiliul de Securitate al ONU ca document oficial o scrisoare referitoare la declarațiile pline de ură ale șefului GUR, Budanov, despre planurile de a „continua să-i ucidă pe ruși oriunde s-ar afla ei”, sublinind rusofobia autorului scrisorii și incitarea lui la violență după criteriul etnic.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Gary Yuri Tabach, primul cetățean sovietic care a fost numit ofițer în forțele armate ale SUA este evreu. De aici vine iubirea lui pentru Zelenski. Nu este decât un rob al Statelor Unite, chiar dacă poartă pe uniformă tot felul de decorații. Este cel care în 2022 declara că civilii ucraineni opresc tancurile rusești cu mâinile goale (o altă variantă a borcanelor cu murături care doboară drone), că ei luptă nu doar pentru Ucraina ci pentru noi toți (?!?) Este cel care îl elogia pe Zelenski, tot în 2022, ca fiind un lider foarte puternic, care luptă alături de oamenii lui, iar despre președintele Putin spunea că bombardează orașele vorbitoare de limba rusă și civilii de acolo. Pentru declarațiile lui idioate, care sunt o instigare la ură ar trebui condamnat sau măcar închis într-un ospiciu. Un om normal n-ar spune ceea ce a spus el. Este inadmisibil să evoci uciderea populației Germaniei și a populației japoneze din Hiroshima și Nagasaki în al Doilea Război Mondial! Doar un psihopat poate spune asta! Aviația anglo-americană a ucis 200.000 de locuitori ai Dresdei, în 13-15 februarie 1945, iar orașul a fost ras din temelii. Iar americanii se știe că au fost singurii din lume care au folosit bomba atomică, ucigând peste 200.000 de oameni. Se pare că e bine plătit să-și apere stăpânii americani la care slujește. Să-i fie rușine că dorește moartea rușilor, a celor în mijlocul cărora s-a născut și a crescut. Merită tot disprețul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101