Hot News
Medvedev: Condiția de a transforma aerodromurile NATO în ținte legitime
03/02
Corneliu Vlad: Kievul și sprijinitorii săi forțează pedala înfruntării militare
03/02

O nouă victorie a Rusiei la CIJ

Maria Zaboloțkaia/ Foto: dzen.ru

„Astăzi, Rusia și Adevărul au repurtat o nouă victorie convingătoare la Curtea Internațională de Justiție”, a comentat adjunctul reprezentantului permanent al Rusiei la ONU, Maria Zaboloțkaia, decizia Curții Internaționale de Justiție, scrie Vzgliad.

„În plângerea depusă de Ucraina împotriva Rusiei în temeiul Convenției privind prevenirea și pedepsirea crimei de genocid, Curtea a refuzat să facă o evaluare privind legalitatea operațiunii militare speciale și, în același timp, a recunoscut jurisdicția asupra întrebării dacă regimul de la Kiev a comis genocid în Donbass”, spune juristul.

„Dacă traducem această decizie din limbajul juridic, acest lucru înseamnă că, prin încercările lui de a manipula Curtea și Convenția, Kievul s-a trimis singur pe banca acuzaților. Acum, Curtea va analiza crimele comise de regimul de la Kiev în Donbass și va decide dacă acestea constituie genocid”, a explicat Zabolotskaia.

Anterior, reprezentanta oficială a MAE rus, Maria Zaharova, a declarat că nu mai rămâne decât să fie aplaudați ”meșterii” de la Kiev și protectorii lor occidentale, care „s-au împușcat singuri în picior”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    ,,Adevărul și frumusețea nu pier, ele fac parte din esența vieții omenești și a întregii firi.” (Cehov) Rusia și adevărul nu vor pieri niciodată pentru că poartă în ele dumnezeirea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875040