Hot News
Peskov: Operațiunea specială din Ucraina poate dura mai mult decât era planificat
15/02
Zalujnîi a intrat în partidul lui Poroșenko, ”Solidaritate Europeană”
15/02

Fiul lui Trump a ajuns la o concluzie surprinzătoare despre Putin

Donald Trump jr./ Foto: TASS

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, preferă să-l vadă pe Joe Biden în funcția de președinte al Statelor Unite, pentru că așa îi este cel mai ușor ”să se joace” și să manipuleze, a declarat fiul fostului lider de la Casa Albă, Donald Trump jr, relatează Rambler.ru.

„Putin <…> îl preferă pe Biden lui Trump pentru că acesta este mult mai „previzibil”. Cu alte cuvinte, pentru că președintele Federației Ruse poate cânta la el ca la vioară”, a scris Donald Trump Jr. pe rețeaua de socializare X.

Altfel spus, Trump crede că Putin îl poate manipula pe Biden.

În interviul acordat miercuri jurnalistului Pavel Zarubin, Putin a dat de înțeles că, pentru Rusia, ar fi de preferat ca la Casa Albă să rămână actualul președinte al SUA decât să vină Trump. Liderul rus a subliniat că actualul lider american este mult mai ”previzibil”. Alegerile prezidențiale din SUA, unde Trump este unul dintre principalii predendenți la funcția supremă, se vor desfășura în noiembrie anul curent. Politologii ruși sunt convinși că, într-un final, lui Biden nu i se va permite să participe la alegeri, menționează Rambler.ru.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Vladimir Putin nu manipulează ci joacă tare. E o diferență, juniorule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078