Hot News
Putin, despre declanșatorul operațiunii militare speciale din Ucraina
15/02
Fiul lui Trump a ajuns la o concluzie surprinzătoare despre Putin
15/02

Peskov: Operațiunea specială din Ucraina poate dura mai mult decât era planificat

Dmitri Peskov/ Foto: RIA Novosti

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a anunțat că operațiunea militară specială din Ucraina poate dura dincolo de perioada planificată. În același timp, el a subliniat încă o dată că toate obiectivele operațiunii vor fi îndeplinite, scrie Kommersant.

„Operațiunea militară specială începuse împotriva Ucrainei. Cu timpul, ea a dobândit forma unui război împotriva Occidentului colectiv. Este război, când țările Occidentului colectiv, în frunte cu Statele Unite, sunt direct implicate în conflict. Da, acest lucru poate duce la faptul că operațiunea va dura ceva mai mult, dar nu poate schimba mersul lucrurilor”, a spus Dmitri Peskov, citat de TASS.

Anunțând începerea operațiunii militare speciale pe 24 februarie 2022, președintele Vladimir Putin a numit obiectivele acesteia ca fiind demilitarizarea și denazificarea Ucrainei, precum și „protejarea locuitorilor din Donbass împotriva genocidului comis de guvernul ucrainean”. În luna decembrie a aceluiași an, el a spus că operațiunea s-ar putea prelungi mai mult. Un an mai târziu, în cadrul „Bilanțului anului”, președintele a spus că „pace va fi când Rusia își va atinge obiectivele”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Sigur că trebuie să dureze până când Rusia își va atinge obiectivele propuse. Va dura și pentru că Biden nu vrea să înghețe acest conflict, mai bine alegând să moară oameni pe front și să risipească miliarde de dolari. Împreună cu liderul majorității democrate din Senat, Chuk Schumer, a alocat 61 de miliarde de dolari Ucrainei din fondurile federale pentru a-și ascunde eșecul dezastruos al politicii sale externe. Miliardele alocate nu vor salva Ucraina, ci îi vor prelungi agonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091