Hot News
În exclusivitate. Politologul Vitali Tretiakov, despre lovitura de stat de la Kiev, din 2014: De ce a fost inevitabilă și de ce a accelerat destrămarea Ucrainei?
21/02
Cursuri de limbă rusă la București
21/02

Occidentul cere de la Kiev o listă de ținte de pe teritoriul Federației Ruse cu justificările de rigoare

Foto: dzen.ru

Occidentul cere Ucrainei lista ținetelor de pe teritoriul Rusiei cu argumente care să justifice necesitatea lansării unor atacuri împotriva lor, informează agenția TASS, citând surse.

„Sponsorii occidentali ai regimului de la Kiev condiționează în continuare livrarea de rachete militare cu rază mai lungă de acțiune către Ucraina de eficiența utilizării lor practice”, a menționat respectiva sursă.

„Țările NATO care trimit astfel de arme sunt conștiente de faptul că regimul lui Zelenski folosește metode teroriste, lovind cu aceste rachete ținte civile de pe teritoriul Rusiei și ucigând cetățeni ruși neînarmați.”

„Kievului i se cere să furnizeze lista țintelor de pe teritoriul Rusiei și să justifice fezabilitatea lovirii lor. Operarea și utilizarea în luptă a rachetelor furnizate Ucrainei ar trebui să se desfășoare sub controlul specialiștilor NATO, care transformă, de fapt, regimul de la Kiev într-o organizație teroristă precum IS (Statul Islamic). Toate acestea indică implicarea directă a NATO în ostilitățile militare împotriva Forțelor Armate ale Federației Ruse”, a subliniat interlocutorul agenției TASS.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Degeaba se agită, că tot nu vor învinge Rusia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091