Hot News
Dostoevski interzis în Rusia? O minciună cât casa
22/02
FMI, surprins de ritmul de creștere a economiei ruse pe fondul sancțiunilor
23/02

MAE rus: Detaliu neobișnuit în reacția Occidentului la moartea lui Navalnîi

Cladirea principală a MAE rus din Piața Smolenskaia, Moscova/ Foto: TASS

Reacția liderilor țărilor Occidentului la moartea lui Aleksei Navalnîi a fost pregătită din timp, a anunțat Ministerul de Externe al Rusiei, subliniind că toate declarațiile au apărut la scurt timp, înainte chiar de rezultatul oficial al expertizei medico-legale, scrie agenția URA.ru.

„Într-un interval scurt de timp, în decurs de două ore, politicienii occidentali și mass-media lor aservite ca și când ar fi reușit să primească rezultatele unei expertize medico-legale care nu avusese încă loc, să desfășoare o anchetă, să acuze Moscova și să dea verdictul”, anunță MAE rus pe canalul său de pe rețeaua Telegram, comentând moartea lui Navalnîi. Se subliniază că o reacție atât de rapidă și de identică înseamnă că a fost pregătită dinainte.

Ministerul afirmă că țările Occidentului acționează doar după o singură schemă. Ea se numește ”în orice situație, acuză Rusia”. În același timp, pentru fiecare caz există deja rezervată o metodologie specială.

Navalnîi a murit pe 16 februarie într-un penitenciar din districtul autonom Iamal-Neneț. I s-a făcut rău după plimbare. Medicii au încercat să-i salveze viața, dar eforturile lor au rămas fără rezultat.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Papagalii ăștia din Occident vor spune aceleași tâmpenii și după ce rezultatele expertizei medicale vor fi date publicității. Cred că au implantat un cip care e programat să le inducă același discurs tuturor. Sursa lor de informații care e? Poate vreun urs polar de lângă colonia penitenciară. Sunt penibili rău de tot, ca să nu spun că sunt idioți. Cine-i mai crede?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875047