Hot News
Foto: radio1.ru
Politico: Comisia Europeană a evaluat riscurile opririi tranzitului de gaze din Federația Rusă prin Ucraina
03/03
InfoBRICS: Forțele Armate ruse au distrus cele mai bune arme ale NATO
03/03

Musk s-a pronunțat pentru desființarea NATO

Elon Musk/ Foto: TASS

Musk a fost de acord cu Sachs că NATO ar fi trebuit să fie desființată de mult.

Miliardarul american Elon Musk a fost de acord cu opinia omului de afaceri David Sachs că NATO ar fi trebuit să fie dizolvată după prăbușirea URSS. Cel din urmă a menționat că alianța a inventat o nouă sarcină pentru sine – să se extindă.

„Într-un cerc vicios, extinderea NATO a creat ostilitatea necesară pentru a-și justifica existența”, a adăugat el

Comentând postarea lui Sachs, Musk a fost de acord cu opinia sa. El s-a destăinuit că s-a întrebat întotdeauna de ce NATO, în ciuda destrămării Organizației Pactului de la Varșovia, a continuat să existe.

Anterior, Elon Musk a fost de acord ca Crimeea și Donbassul să rămână rusești. El a făcut declarația corespunzătoare, comentând opinia fondatorului companiei militare private Blackwater, Erik Prince, potrivit căruia a venit timpul să punem capăt conflictului din Ucraina.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    De acord cu Elon Musk. NATO nu-și mai justifică existența. După căderea Cortinei de Fier în 1989, Pactul de la Varșovia s-a desființat. Același lucru trebuia să se întâmple și cu NATO. Unul dintre scopurile NATO era de a preveni războaiele, însă s-a demonstrat că această organizație le provoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875018