Hot News
Ambasadorii UE au refuzat întâlnirea cu Lavrov. Zaharova: Oare ce fac ei în Rusia?
06/03
Rusia și China intenționează să trimită o instalație nucleară pe Lună
06/03

MAE: Nuland a decis să demisioneze din cauza eșecului cursului anti-Rusia

Victoria Nuland/ Foto: AP

Rusofobia, propusă de Nuland drept concept de politică externă a SUA, „îi trage pe democrații în jos ca o piatră”, a declarat Maria Zaharova, citată de agenția TASS.

Secretarul de stat adjunct al SUA pentru probleme politice, Victoria Nuland, a decis să-și dea demisia din cauza eșecului înregistrat de cursul anti-Rusia al președintelui american Joe Biden, a declarat reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova.

Șeful diplomației americane, Antony Blinken, a anunțat că Nuland își va părăsi funcția în următoarele săptămâni. ”Nu vi se va spune motivul. Dar este simplu: eșecul cursului anti-rus al administrației Biden în calitate de concept fundamental al politicii externe a SUA îi trage pe demorați la fund ca o piatră. Dar ce spun eu, nu îi lasă să se desprindă”, a scris Zaharova pe canalul ei de pe rețeaua Telegram.

Diplomatul a însoțit postarea cu fotografia Victoriei Nuland având o lumânare în mână, imagine surprinsă în timpul vizitei pe care diplomatul american a făcut-o, în 2014, la Biserica Nașterea Domnului din Odessa. „Și pentru că tot am amintit de lumânări în bisericile ortodoxe: dacă va dori, brusc, să se retragă la mănăstire pentru a-și spăla păcatele, îi putem pune o vorbă bună”, a adăugat reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Este o veste foarte bună! Acest personaj grotesc este responsabil pentru politica greșită a SUA din ultimii 30 de ani. Oriunde și-a făcut prezența a dus cu ea haosul, nenorocirile, moartea. Analistul Jeffrey Sachs a declarat la Forumul de Afaceri Kopaonik: ,,Sărbătoresc că Victoria Nuland a părăsit guvernul.” Atunci, să sărbătorim și noi! Întrebarea care se pune este: cine îi va lua locul și dacă-i urmează politica dezastruoasă. Că altfel ne vom găsi în situația în care vom spune că am scăpat de dracu’ și am dat de mă-sa. Pentru Victoria Nuland nu e bună o mănăstire, că la nivelul ei de răutate ar fi ca și mărul stricat care pus într-o ladă strică toate merele bune. Pentru ea ar fi bună o peșteră, unde să stea izolată. Și dacă se poate, peștera să fie sigilată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875082