Hot News
Execuții false: Forțele Armate ale Ucrainei revin la vechile tactici
09/03
Polianski a răspuns la zvonurile privind intenția Rusiei de a-l înlătura pe Zelenski
10/03

Peste 80% dintre ruși evaluează pozitiv activitatea lui Putin

Colaj: dzen.ru

Peste 80% dintre ruși evaluează pozitiv activitatea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, și au încredere în el, arată rezultatele unui sondaj de opinie realizat, la începutul lunii martie, de Fundația ”Opinia Publică” (FOMnibus), scrie Gazeta.ru.

Majoritatea participanților la sondaj, adică 83%, au subliniat că au o părere ”mai degrabă bună” despre activitatea desfășurată de președinte. Nu împărtășesc acest punct de vedere (mai degrabă prost) 7% dintre persoanele intervievate. Restul de 10% nu au știut ce să răspundă.

Rezultate similare au fost obținute la întrebarea „Mai degrabă ai încredere sau mai degrabă nu ai încredere în V. Putin?” Majoritatea (82%) au declarat că au încredere, 8% nu sunt de acord cu aceștia și 9% nu au găsit un răspuns.

Sondajul FOMnibus a fost realizat în perioada 1 martie – 3 martie 2024 pe un eșantion de 1500 de repondenți cu vârste de peste 18 ani, din 104 așezări urbane și rurale din 53 de entități constitutive ale Rusiei. Metoda sondajului a fost interviu la locul de reședință al repondentului. Eroarea statistică nu depășește 3,6%.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Activitatea președintelui Putin se poate vedea pe site-ul Kremlinului. Este impresionantă! Cred că nu doar rușii apreciază această activitate intensă și implicarea lui Vladimir Putin în toate sectoarele de activitate. Nu poți decât să-l admiri și să-l respecți pentru tot ceea ce face pentru Rusia și pentru poporul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875055