Hot News
Alegerile prezidențiale din Rusia
16/03
Alegeri prezidențiale: Prezența la urne în prima zi de vot a depășit 35%
16/03

Peskov a comentat declarația lui Biden despre Putin

Foto: dzen.ru

Greu de crezut că americanii s-ar putea mândri cu acest nou atac al președintelui SUA, Joe Biden, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, comentând, pentru agenția TASS, discursul lui Biden, în timpul căruia l-a catalogat drept ”bandit” pe Putin.

„Astfel de expresii nu fac onoare șefilor de stat. Greu de crezu că America se poate mândri cu asemenea vorbe”, a spus reprezentantul Kremlinului.

Este a doua oară când, de la începutul anului, președintele SUA îl insultă pe președintele rus. Pe 21 februarie, Biden a folosit o înjurătură la adresa lui Putin, susținând că, din cauza liderului rus omenirea trăiește acum cu groaza unui posibil conflict nuclear.

Peskov a calificat declarațiile lui Biden ca fiind rușinoase. În opinia lui, aceste vorbe nu-l pot răni în niciun fel pe Putin.

John Kirby, coordonatorul de comunicații strategice al Consiliul Național de Securitate de la Casa Albă, a declarat că afirmația președintelui SUA despre Putin provine din preocupările administrației americane legate de securitatea țării.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Un țăran avea un măgar bătrân și slab și s-a dus cu el în piață ca să-l vândă. Oamenii l-au întrebat: De ce l-ai adus în târg, nu vezi cum arată? Zice țăranul: Uite-așa, ca să-l fac de râs!
    Cam asta e și situația lui Biden: la bătrânețe se face singur de râs. Numai că face de rușine și poporul american (dacă mai înțelege ce e aceea rușine). Cu siguranță că președintele Putin nu-l ia în seamă, pentru că Biden este un ,,non compos mentis”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089