Hot News
Actul terorist de la Crocus văzut de specialiști ai spețnazului
23/03
Colonelul Douglas Mcgregor, declarație despre atacul de la Crocus
24/03

Zaharova: În mâinile Occidentului, Ucraina s-a transformat în 10 ani într-un centru al terorismului

Maria Zaharova/ Foto: Agenția OSN

În decurs de 10 ani, Ucraina s-a transformat, cu mâinile Occidentului, într-un centru de răspândire a terorismului, pentru că tocmai acolo au încercat teroriștii să fugă după atacul asupra centrului comerical Crocus City Hall, a declarat reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, scrie Rossiiskaia gazeta.

Într-o postare pe canalul ei de pe rețeaua Telegram, ea a scris că esențial este ca autoritățile americane să nu uite cum mediul lor politic și de informații au făcut legătura între teroriștii de la Crocus și ISIS (IS, Statul Islamic).

Acum se știe în ce țară intenționau să fugă atacatorii – în Ucraina.

Mașina Renault în care teroriștii s-au deplasat prin Regiunea Briansk. În momentul urmăririi, mașina s-a răsturnat/ Foto: i-f.ru

Zaharova a subliniat că timp de zece ani țările occidentale au transformat Ucraina în centru de răspândire a terorismului în Europa, „depășind prin frenezie extremistă chiar și Kosovo”.

Comitetul de Investigații al Rusiei a anunțat că patru suspecți au fost reținuți în Regiunea Briansk, nu departe de graniță ruso-ucraineană. Potrivit FSB, ei plănuiau să fugă în Ucraina pentru că aveau contacte acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875092