Hot News
Maria Zaharova: Au trecut 25 de ani de la ”lovitura dată ordinii mondiale”
24/03
Douglas Macgregor, despre Iugoslavia și Ucraina, obiective militare și infrastructură civilă
25/03

Klințevici: Teroriștii de la Crocus sunt indivizi care și-au pierdut latura umană

Andrei Klințevici/ Foto: screenshot video/ Soloviov liVE

Este greu de spus de ce au fost aleși cetățeni din Tadjikistan, oameni needucați, cu ochii sălbatici, cu privirea de om incoltit, de altfel, acest lucru nu are nici o legătură cu locul de unde au venit, a declarat expertul militar Andrei Klințevici, șeful Centrului pentru studierea conflictelor militare și politice, pe canalul Soloviov LiVE.

Ei nu sunt musulmani, pentru că în sfânta lună a Ramadanului, vineri, când toți musulmanii merg la rugăciune, un musulman nu poate, pur și simplu, să comită un asemenea act inuman. De aceeea, sunt cetățeni din Asia Centrală, care și-au pierdut latura umană. Cred că pur și simplu au fost aleși doar indivizi care pot comite astfel de crime inumane, pentru că este foarte greu. După toate probabilitățile, este vorba de luptători care au participat, în afara granițelor, la altfel de situații, pentru că, judecând după imaginile pe care le-am văzut, înțelegem că sunt oameni care au știau să manevreze arme, înțelegem că au mai tras în oameni, pentru că au acționat cu sânge rece, fără să stea pe gânduri.

Nu au avut timp pentru antrenamente: au venit, au luat armele din ascunzătoare și au pornit să îndeplinească operațiunea. Iar acest lucru arată că, după toate probabilitățile, erau conduși încă de serviciile de informații occidentale în cadrul participării acestora la acțiuni de lutpă în alte regiuni.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Aceștia nu sunt oameni, sunt mașini de ucis. Una este un soldat care se luptă cu un alt soldat pentru apărarea țării și alta este un individ care ucide civili pentru recompense bănești. Acesta din urmă este un criminal de cea mai joasă speță. Nici un animal nu ucide din plăcere, ci doar pentru a se hrăni și când se simte amenințat sau pentru apărarea teritoriului. Doar omul s-a dezumanizat în asemenea hal încât poate ucide din plăcere sau pentru avantaje materiale. Trist…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068