Hot News
Kremlin: În ceremonia de învestire a lui Putin vor exista mici nuanțe
18/04
Germania nu vrea ca Rusia să participe la ceremonia dedicată eliberării lagărului Buchenwald
18/04

Orban: Ucraina nu mai este un stat suveran

Premierul ungar, Viktor Orban/ Foto: novosti-zp.ru

Ucraina nu se mai poate considera stat suveran, deoarece Kievul depinde de ajutorul Uniunii Europene și a Statelor Unite, a estimat premierul Ungariei, Viktor Orban, relatează agenția TASS.

„Ucraina nu mai este stat suveran, acum este doar un protectorat al Occidentului. Fără bani și arme de la Uniunea Europeană și Statele Unite, Ucraina cu greu ar fi putut supraviețui”, a spus el, vorbind la Conferința Conservatorismului Național, organizată la Bruxelles.

Orban a adăugat, de asemenea, că între NATO și Rusia trebuie să existe ”un tampon”, de exemplu sub forma Ucrainei. După cum a amintit premierul, Rusia însăși a spus în repetate rânduri că nu va permite Alianței Nord-Atlantice să se apropie de granițele sale.

Anterior, el a mai declarat că nu va permite atragerea Ungariei într-un conflict militar în Ucraina și că se opune introducerii de noi sancțiuni împotriva Rusiei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Este clar că Ucraina nu mai este un stat suveran. Dar nici despre majoritatea țărilor membre UE nu se poate spune că sunt total suverane. Din moment ce ele nu mai pot lua hotărâri după bunul plac și sunt obligate să execute directivele venite de la Bruxelles, nu pot fi considerate state suverane. Sunt cel mult state semi-suverane. Iar liderii acestor țări sunt doar niște pioni-executanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2848463