Hot News
Ambasador lituanian, despre pregătirea unui atac asupra Podului Crimeii
28/04
Matvienko și Volodin, despre rezoluția APCE privind ”decolonizarea Rusiei”
28/04

Actori din Germania și Mexic, premiați la Festivalul de film de la Moscova

Actorul mexican Juan Ramon Lopes/Foto: dzen.ru

Juriul celei de-a 46-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Moscova (MIFF) a declarat-o pe artista Marieke Beikirch, din Germania, drept interpreta celui mai bun rol feminim pentru prestația ei din lungmetrajul „Schlamassel”. Premiul pentru cel mai bun actor în rol masculin a fost decernat artistului mexican Juan Ramon Lopez, care a jucat în filmul „Rușine”, scrie agenția TASS.

„Deci, cel mai bun actor este Juan Ramon Lopez, din filmul „Rușine”. Regizor Miguel Salgado. Mexic, Qatar”, a declarat Elena Liadova, membru al juriului competiției principale.

Premiul pentru cea mai bună interpretare a unui rol feminim a revenit actriței Marie Beikirch, din filmul „Schlamassel”, în regia lui Silke Enders din Germania. Premiul va fi înmânat actriței de comitetul de organizare al MIFF.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    N-are nici o legătură cu premiații de la Festival, dar vreau să spun că am reușit să văd filmul ,,Vremea celor dintâi”. Foarte bun! Sper să reușesc să vizionez și ,,Provocarea”, în ciuda interdicției Ralucăi Turcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2855456