Hot News
În Adveevka au fost găsite mormintele unor civili cu urme de tortură
29/04
Corespondentul de război Poddubnîi: Expoziția de trofee militare de la Moscova îi enervează pe cei de la NATO
29/04

Dmitri Peskov: Declarațiile lui Duda au provocat spaimă în SUA și Europa

Dmitri Peskov/ Foto: Administrația președintelui rus

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a comentat declarația președintelui polonez, Andrzej Duda, despre disponibilitatea Poloniei de a desfășura arme nucleare NATO pe teritoriul său.

„Mi se pare că această declarație a domnului Duda a provocat spaimă chiar și în Statele Unite ale Americii și într-o serie de capitale europene”, a spus Dmitri Peskov într-un interviu acordat jurnalistului Pavel Zarubin, creatorul și co-prezentatorul emisiunii de televiziune „Moscova. Kremlin. Putin”.

La scurt timp după declarația președintelui Duda, ministrul polonez de Externe a subliniat că Duda nu are prerogative să discute despre desfășurarea de arme nucleare.

Cu toate acestea, potrivit lui Peskov, „aceste afirmații demonstrează care este trendul de gândire”.

„Capitalele europene fac tot posibilul pentru a escalada tensiunea, încercând să-și păcălească populația cu aceste povești de groază despre rușii care, chipurile, nu se vor opri niciodată și vor merge înainte, absolut fără motiv. Cu aceste povești, unii acoperă problemele economice interne, alții acoperă problemele politice interne, alții înceacă să compenseze pierderea imaginii lor, a ratingului lor și așa mai departe”, a spus Dmitri Peskov.

„Într-adevăr, vedem o astfel de campanie, se desfășoară, din păcate. Până acum, sunt puțini oameni pregătiți să asculte adevărul, să încerce să-l găsească undeva. Dar să sperăm că numărul acestor oameni și forțe politice va crește ,” a adăugat el.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Duda are gândirea afectată. De fapt, majoritatea liderilor occidentali (ca să nu mai zic de americani) sunt iresponsabili în gândire și în fapte. Organizează tot felul de conferințe și întruniri la care singurul subiect de discuție este distrugere Rusiei. Aburesc muritorii de rând cu declarații pompoase despre dorința lor de pace și despre pericolul rusesc. Sub cuvântul ,,Rusia” își acoperă toate neputințele, greșelile și eșecurile, ca niște vicleni și lași ce sunt. Oamenii nu sunt pregătiți să asculte adevărul pentru că acceptă mai ușor minciuna, care de cele mai multe ori e plăcută, frumoasă. Un adevăr poată să doară, poate să-ți arate indiferența și mizeria sufletească în care te-ai complăcut să trăiești. Pe omul de azi, îndobitocit din cauza televizorului, nu-l mai interesează realitatea, ci falsitatea. Un om care nu citește și preia de-a gata tot ceea ce i se oferă, un om care nu gândește cu propria minte, un om fără cultură este foarte ușor de manipulat. El doar imită viața, cu iluzia că o trăiește pe dinăuntru. Dacă ar avea o fărâmă de credință în ei, oamenii ar recunoaște adevărul, pentru că Mântuitorul a spus că ,,adevăraul vă va face liberi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2855900