Hot News
Dmitri Peskov: Declarațiile lui Duda au provocat spaimă în SUA și Europa
29/04
Musk a descris cu un singur cuvânt negocierile dintre Ucraina și SUA
29/04

Corespondentul de război Poddubnîi: Expoziția de trofee militare de la Moscova îi enervează pe cei de la NATO

Foto: TASS

Expoziția de la Moscova cu tehnica militară capturată a provocat mare nervozitate la NATO din mai multe motive. În primul rând, a fost spulberat mitul despre invulnerabilitatea armelor occidentale; iar în al doilea rând, tehnologiile avansate ale industriei militare a Alianței au ajuns în mâinile rușilor, este de părere corespondentul de război Evgheni Poddubnîi.

După cum precizează Poddubnîi pe canalul său de pe rețeaua Telegram, prezentarea vehiculelor blindate străine avariate demonstrează în mod direct participarea NATO la acțiunilie militare din Ucraina.

Potrivit corespondentului de război, supărată este în special Germania, pe lângă „durerile fantomă după înfrângerea în Marele Război pentru Apărarea Patriei”, existând și un interes strict comercial. După cum scrie Poddubnîi, după ce primul tanc Leopard a fost distrus în zona operațiunii militare speciale, acțiunile concernelor germane din domeniul apărării au scăzut considerabil, iar expoziția de la Moscova nu le va stimula creșterea.

Poddubnîi crede, de asemenea, că experții occidentali ar putea fi îngrijorați din cauza faptului că „tehnologiile avansate” ale industriilor militare străine sunt acum în mâinile inginerilor ruși.

„O analiză detaliată a vehiculelor blindate occidentale va permite formularea unor contramăsuri eficiente și va crește durata de viață a tehnicii blindate rusești”, a apreciat corespondentul de război.

Anterior, tancurile germane Leopard 2 și vehiculele de luptă pentru infanterie Marder, transportoare blindate ucrainene T-72 și BTR-80, luate ca trofeu după ce au fost avariate de armata rusă în zona operațiunii militare speciale, au fost deja expuse pe Dealul Poklonnaia, din Moscova.

Publicația britanică Daily Express a scris că autoritățile ruse își bat joc de Occident cu expoziția de tehnică militară NATO capturată în Ucraina.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Sper să-i enervați cât mai mult și cât mai des până îi apucă damblaua. Că, de, sunt cam nevricoși din fire, cum scria Caragiale într-o schiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2856758