Hot News
Corespondentul de război Poddubnîi: Expoziția de trofee militare de la Moscova îi enervează pe cei de la NATO
29/04
În sfârșit, Rusia a făcut mutarea! SUA vor ajunge într-o situație fără ieșire. Este ultima picătură?
30/04

Musk a descris cu un singur cuvânt negocierile dintre Ucraina și SUA

Elon Musk/ Foto: dzen.ru

Negocierile purtate de președintele ucrainean Volodimir Zelenski cu Statele Unite privind continuarea ajutorului pentru Kiev sunt o mare greșeală, a declarat omul de afaceri și miliardarul american Elon Musk pe rețeaua de socializare X, relatează RIA Novosti.

„Este o nebunie”, a scris el, exprimându-și, totodată, îngrijorarea că acest conflict nu se va termina niciodată.

A fost reacția lui Musk la postarea omului de afaceri David Sachs, care a atras atenția asupra vorbelor lui Zelenski despre acordul de susținere a Kievului pe o perioadă de zece ani. Potrivit antreprenorului, pachetul de ajutor în valoare de 61 miliarde de dolari este doar începutul, iar următorii doi președinți americani nu vor putea schimba acest curs.

Șeful regimului de la Kiev a declarat anterior că negocierile cu Washingtonul se derulează în cadrul eforturilor de elaborare a unui acord bilateral de colaborare în domeniul securității. Potrivit afirmațiilor sale, scopul Kievului este de a face din acest acord „cel mai puternic dintre toate” alte acorduri de securitate similare încheiate cu alte țări.

Președintele american Joe Biden a semnat miercuri legea privind acordarea de ajutor aliaților străini, inclusiv Ucrainei, care obține 61 miliarde de dolari pentru a continua confruntarea ei cu Rusia. Imediat după ce Biden a semnat documentul, Pentagonul a anunțat că Statele Unite reiau livrările militare în Ucraina cu un pachet în valoare de un miliard de dolari.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cu banii în straiță, Zelenski a trimis o declarație oficială către Consiliul Europei, în care a informat că va renunța parțial la respectarea Convenției Europene a Drepturilor Omului în timpul războiului. Cu drepturile restricționate, ucrainenii cred că-l vor linșa pe Zelenski atunci când iasă din bârlog. Niciodată n-a avut intenția să încheie un tratat de pace cu Rusia, așa cum nici Biden nu dorește încheierea prea curând a acestui război.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2856765