Hot News
Boxerii ruși au triumfat la Campionatul European
30/04
În Ucraina, Statele Unite trebuie să trimită trupe europene, nu forțe NATO, spun o serie de reprezentanți ai establishment-ului american
30/04

Tucker Carlson a publicat interviul acordat de Dughin

Aleksandr Dughin (stânga) și Tucker Carlson/ Foto: X

Jurnalistul american Tucker Carlson a publicat interviul pe care i l-a acordat filosoful rus Aleksandr Dughin, informează agenția RIA Novosti.

Pe canalul jurnalistului american de pe rețeaua de socializare X, a aprăut o înregistrare video de aproximativ 20 de minute. Carlson l-a prezentat pe interlocutorul său ca fiind „cel mai cunoscut” filosof politic, menționând că „guvernul ucrainean i-a ucis fiica”.

Sub filmulețul postat pe site-ul său personal, Carlson a publicat două subtitluri: „Comportamentul autodistructiv al Occidentului” și „Când a început Rusia să fie văzută ca principalul inamic al Americii?”

În interviu, Dughin a vorbit, printre altele, despre natura liberalismului și a menționat că îl consideră pe președintele rus Vladimir Putin un „lider tradițional”, care a început să-și scoată țara de sub influența occidentală. În opinia lui Dughin, Occidentul a început să înțeleagă că au de-a face cu cineva care a încercat – și cu succes – să revigoreze valorile tradiționale, suveranitatea statului, creștinismul și familia tradițională, iar motivul ostilității SUA față de Rusia constă în politica promovată de liderul rus.

„Dacă scopul vostru este să distrugeți valorile tradiționale […] și cineva cu arme nucleare […] este gata să apere valorile tradiționale, veți încerca să-l terminați”, a adăugat Dughin.

După cum a precizat Carlson, interviul a fost înregistrat la Moscova. În postarea sa, jurnalistul nu precizează însă când anume a avut loc discuția: în timpul călătoriei întreprinse în capitala rusă pentru interviul cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, sau cu prilejul altei vizite.

În februarie, jurnalistul american a publicat pe site-ul său interviul cu Putin, după care l-a postat pe rețeaua X și pe YouTube. Din momentul publicării pe X, videoclipul a înregistrat peste 212 milioane de vizualizări și mai mult de 19 milioane pe YouTube. Interviul a apărut și pe site-ul Kremlinului.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Câtă durere poate avea în suflet acest om… Cum o poate duce, cât timp o mai poate duce? Nenorociții i-au ucis fiica. Nici o pedeapsă, oricât de mare, nu poate înlocui golul rămas.
    ,,Îmi e dor de cei ce nu mai sunt…
    Chipul lor dinainte,
    îl chem din minte
    și din pământ.

    Cu morții trăim ce-am pierdut,
    dezgropând amintirile.
    Adevărate, iubirile
    răsar din trecut.”
    (Adrian Maniu – ,,Semne în noapte”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2859838