Hot News
Fotbalul a divizat opoziția politică
04/07
TIMP, ÎNAPOI! (III)
05/07

Cum va arăta cel mai înalt bloc turn din Moskva-City

În cartierul de afaceri Moskva-City va fi construit un ansamblu rezidenţial multifuncţional de peste 400 de metri, după proiectul biroului de arhitectură condus de Serghei Skuratov.

Imobilul va avea o suprafaţă totală de 256.400 metri pătraţi şi va fi finalizat în toamna anului 2024.

Clădirea va dispune de 1.417 apartamente, cu  suprataţă totală de 136.600 metri pătraţi, o parcare subterană pe patru nivele cu 321 de locuri, birouri, spaţii comerciale, cafenele şi restaurante.

Tot aici va fi amenajată o zonă pentru copii şi un centru de fitness cu piscină. Pe acoperişul clădirii va fi construită o platformă pentru vizitatori.

Blocul turn ar putea deveni cel mai înalt imobil din Moscova, depăşind turnul Federaţia. Cotidianul RBK precizează că, în prezent, cea mai înaltă clădire din Europa este turnul estic al complexului funcţional Federaţia (374 metri), din centrul de afaceri Moskva-City, dat în exploatare în decembrie anul trecut.

După darea în exploatare, Lahta center din Sankt-Petersburg, va deveni cea mai înaltă construcţie din Europa – 462 metri.

Tot în Moskva-City va fi construit şi Grand Tower, care va avea 63 de etaje şi o suprafaţă totală de 400.000 de metri pătraţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875210