Hot News
Drona subacvatică nucleară ”Poseidon”, mai rapidă decât trenul! (VIDEO)
05/01
Oficialii Bisericii Ortodoxe Ruse au declarat că Patriarhul Bartolomeu s-a rupt definitiv de Ortodoxia mondială
05/01

Copilul de 11 luni salvat la Magnitogorsk a început să respire singur

Foto: RIA Novosti

Situația băiatului de 11 luni care a suferit în timpul prăbușirii unei scări a blocului de locuințe din Magnitogorsk este stabilă, informează serviciul de presă al Ministerului Sănătății din regiunea Celiabinsk.

„În ultimele 24 de ore, copilul a fost extubat cu succes, el a trecut la respirație independentă cu ajutorul oxigenului”, se arată în raportul medicilor.

O scară a unui bloc s-a prăbușit în oraș în dimineața zilei de 31 decembrie. În seara zilei de 3 ianuarie, operațiunile de căutare și salvare la locul tragediei s-au încheiat . Din dărâmături au fost scoase corpurile neînsuflețite a 39 de persoane. Salvatorii au reușit să salveze șase persoane, inclusiv doi copii.

La 1 ianuarie, în timpul degajării molozului, salvatorii au descoperit un copil în vârstă de 11 luni care a petrecut mai mult de o zi sub structuri din beton. El a reușit să supraviețuiască pentru că se afla în pat și era înfășurat călduros. Copilul a fost găsit datorită plânsului său. A fost dus la Moscova pentru tratament.

Acum toate victimele sunt în spitale din Moscova și Celiabinsk. Ministerul Regional al Sănătății a făcut cunoscut că starea lor este evaluată ca stabilă.

Potrivit anchetatorilor, prăbușirea s-a produs din cauza exploziei gazului de uz casnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097