Hot News
File de istorie: 61 de ani de aviație supersonică în România, de la MIG 19 la F16
25/03
Ex-colonel al SBU a relatat despre închisorile secrete ucrainene din Donbass
25/03

Dezvăluirile spionului rus

Vasili Prozorov, la conferința de presă de la Moscova/ Foto: RIA Novosti

Ex-ofițer al SBU a acuzat Kievul de prăbușirea avionului MH-17

Ucraina este implicată în prăbușirea aparatului „Boeing” în Donbas, a declarat, la o conferință de presă, fostul angajat al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Vasili Prozorov, transmite TASS.

Avionul „Boeing 777”, aparținând companiei „Malaysian Airlines”, a fost doborât de un sistem anti-rachetă „Buk”, în vara anului 2014.

Astăzi, Prozorov a susținut o conferință de presă la Moscova. În cursul acesteia, el a povestit că a fost angajat al SBU în perioada 1999-2018, iar din 2014, „din motive ideologice”, a început să transmită informații serviciilor speciale din Rusia.

În primăvara anului 2014, Prozorov a început să lucreze la sediul centrului antitero al Serviciului de Securitate și a început să spioneze pentru Rusia, din cauza venirii la putere în Ucraina a „unui mănunchi de ticăloși”.

Prozorov a dezvăluit faptul că, potrivit „convingerii sale personale”, „susținute de informații”, Ucraina a fost implicată în prăbușirea ”Boeing”-ului în 2014, iar în ascunderea datelor despre aceasta sunt implicați șeful adjunct al administrației prezidențiale a Ucrainei, Valeri Kondratiuk și șeful Conducerii Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Vasili Burba.

1 Comment

  1. cristian turcanu spune:

    va citesc de foarte mult timp articolele scriti foarte mult despre rusia de unde si numele vesti din rusia.rusia este o super putere la care trebuie sa conlucreze si Romania doar suntem vecini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875077