Hot News
Vladimir Putin: O nouă dezvoltare a marinei militare
24/04
Nabokov. Vladimir Nabokov. Din însemnările astrologului Sergiu Bălan
24/04

Vagoane noi pe drumurile de fier ale Rusiei

Foto: RIA Novosti

Începând cu luna octombrie, pasagerii care au cumpărat bilete de tren pentru călătorii pe distanțe foarte lungi, se vor putea plimba în condiții de confort neobișnuit, scrie Rossiiskaia Gazeta. Pe drumurile de fier ale Rusiei vor porni vagoane de dormit din noua generație, cu cabină de duș, frigider, cuptor cu microunde, casă de bani individuală și alte surprize plăcute. Transportatorii promit că prețul biletelor va rămâne neschimbat.

Constructorii s-au străduit să asigure confortul în vagoane pentru toate categoriile de pasageri. Pentru cei cu multe bagaje sunt prevăzute spații speciale și butoane pentru închiderea automată a ușilor – astfel, e mai ușor să treci când mâinile sunt ocupate.

De asemenea, călătorii pe distanțe lungi vor putea face duș chiar în tren. Cabine speciale au fost amenajate în fiecare vagon. În plus, la toalete au fost montate instalații fără contact. Apa, spre exemplu, începe să curgă la apropierea mâinilor.

Pentru pasagerii cu sugari, în cabinele sanitare sunt prevăzute măsuțe de înfășat. Iar, pentru copiii ceva mai mari, vor fi create camere de joacă și, într-un viitor nu foarte îndepărtat, săli de sport pentru adulți.

”Analizăm posibilitatea creării în noile vagoane a unor săli de sport, a unor birouri mobile. Încercăm să asigurăm un confort maxim pentru pasageri”, a spus directorul general adjunct al Transmașholding, Aleksandr Loșmanov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875062