Hot News
Noul ambasador al Chinei în Rusia, despre relațiile dintre cele două țări
18/08
Dacă între Rusia și SUA ar izbucni un război nuclear
18/08

Ce legătură este între Uranus şi explozia de la Severodvinsk? Din însemnările astrologului Sergiu Bălan

Zona Golfului Dvina (Marea Albă), de lângă Severodvinsk, unde s-a produs o explozie a instalației cu baterii nucleare

Joi, 8 august, la poligonul militar Nenoksa, de lângă Severodvinsk, a avut loc o explozie a unui echipament militar – mai precis, la testarea unui dispozitiv cu propulsie lichidă, care avea și baterii nucleare la bord (după cum au declarat, ziarului “Izvestia”, surse din Ministerul rus al Apărării și  in industria militară).
În articolul “Destinul Rusiei în anul 2019. Iată ce spun stelele!”, publicat pe site la 9 ianuarie 2019, la paragraful despre Uranus, se arată: “În paralel, apar noi tehnologii de nivel înalt, se consolidează proiectele demarate de tranzitul uranian prin Berbec, mai ales cele aerospaţiale şi cele care vizează folosirea energiei nucleare. Sextilul cu Neptun din casa a VI-a (armata și sănătatea publică) a hărții astrale a Rusiei va aduce şi un mare avans al cercetării și tehnologiilor militare, dar și a celor medicale”. Și exact despre așa ceva este vorba – cercetătorii ruși experimentează o nouă tehnologie, extrem de avansată, în care se folosesc surse izotopice de energie; motoarele echipate astfel prezintă avantajul vitezei uriaşe, a costului redus și al întreținerii facile. Din păcate, în acel moment, tehnologia avea o problemă – este instabilă, se pare, provocând, după cum s-a văzut, explozie și victime. În timp, însă, acest neajuns va fi remediat și cercetarea rusească va puncta, din nou, în bogatul său palmares – și tot lui Uranus i se va datora aceasta, prin aspectele benefice (trigoane cu Soare, Mercur, Marte, Venus) pe care le va forma, chiar de prin toamnă!
După cum s-a observat, în ultima perioadă, au tot fost întâmplări nefericite (și nu doar în Rusia!). Accidentul aviatic din 5 mai (de pe aeroportul Șeremetievo), alte incidente, mai puțin grave… Ei bine, se pare că stelele știu câte ceva despre aceste evenimente nedorite care, totuși, au loc, peste tot în lume. Atât accidentul din poligonul militar, cât şi accidentul aviatic din 5 mai au în comun un astru – Uranus, care tranzitează casa a VIII-a (care are de-a face și cu accidentele) din tema natală a Rusiei. Uranus reprezintă atât aviația, cât și energia atomică (alături de Pluton). Aspectat prost (opoziție, cuadratură, inconjuncție), el poate conduce la explozii, accidente grave – soldate cu victime, cutremure, etc.

În harta ridicată pentru 8 august, ora 9.15 (ora locală), Soarele este în Leu, Luna în Scorpion, iar Ascendentul în Balanţă – primele minute. Uranus este plasat în casa a VIII-a a hărții, făcând un aspect de cuadratură (destul de larg, cu orb de 9º) cu Soarele și încă o cuadratură cu Venus – situată tot în Leu. Trebuie spus că zodia cu numele regelui din savană este violentă, fapt confirmat de statisticile evenimentelor, în întreaga lume, în perioada tranzitului solarian prin semn. Și, dacă Soarele este însoţit de mai multe planete (cum este cazul acestui an), cu atât mai mult este activat potenţialul negativ. Pe seama lui Marte în Leu, alături de Soare, în acest an, putem pune incendiile catastrofale cu care se confruntă mai toate colţurile planetei, de ex.
Soarele face şi un aspect de inconjuncţie (150º) cu Saturn din Capricorn (poate, un şef s-a grăbit cu decizia privind experimentul), la care se adaugă pătratul lunar (adică aspectul de cuadratură dintre Soare şi Lună). Luna este în Scorpion, casa a II-a (a finanţelor), antrenând pierderi financiare şi de vieţi omeneşti. Interesant este că inconjuncţia are un mare potenţial transformator – cu siguranţă, cercetătorii ruşi au învăţat mult din această întâmplare. Şi, acest lucru se va vedea destul de rapid, teoretic, odată cu trecerea Soarelui şi a celorlalte planete personale în Fecioară – semn tehnic, ingineresc, al detaliului. Uranus nu va mai pune piedici ci, dimpotrivă, va ajuta, trimiţând trigoane pline de inspiraţie. Până la urmă, este ştiut că, în dimensiunea noastră terestră (a treia), nimic important nu se poate face fără jertfă (oricare ar fi ea)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875166