Hot News
Șoigu i-a transmis lui Dodon documente recent desecretizate
25/08
În Rusia a crescut numărul celor care suferă de obezitate
26/08

La Moscova s-a deschis primul show-room pentru Aurus Senat

Foto: kp.ru

La Moscova a fost inaugurat primul centru de dealeri de mașini Aurus, din Moskva-City. Prețul unui sedan Aurus Senat, în configurație de bază, este de 18 milioane de ruble (247.865 de euro), a declarat, la deschiderea primului salon pentru vânzarea Aurus, directorul general al companiei producătoare, Adil Șirinov.

În sala de prezentare este expus modelul Senat, în variantă sedan, cu motor de 8 cilindri cu două turbine, tracțiune pe patru roți și sistem de climatizare controlat.

Un show-room pentru Aurus, similar celui din centrul de expoziții din Moskva City, ar putea apărea, în următorii doi ani, în China, a spus, la rândul său, șeful Ministerului pentru Industrie și Comerț, Denis Manturov. ”Piața Chinei se dezvoltă intens și crește numărul cumpărătorilor de branduri de lux. Sperăm că, în 2020-2021, un showroom similar va apărea în China”, a anunțat ministrul, precizând că producătorul intenționează să extindă piața vânzărilor; se intenționează ca autoturismele, sub această marcă, să fie livrate în Europa și în țările arabe.

Aurus este primul brand rusesc de mașini din clasa premium. Se dorește ca, sub această marcă, să fie lansate patru modele: limuzină, sedan, microbuz și SUV. Producția de serie a autoturismelor Aurus va începe în 2020. Prima călătorie cu această mașină a fost efectuată de către președintele Vladimir Putin, în mai 2018. La ceremonia de învestire în funcția de Președinte, el a venit cu un Aurus.

1 Comment

  1. turcanu spune:

    Masina de lux construita pentru cetateni Rusi este concurenta de lux cu mai toate gamele de lux din europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093