Hot News
La 75 de ani de la eliberarea țărilor din Europa Centrală și de Est de sub nazism
File de istorie: 1944. Eliberarea regiunilor din vestul și nord-vestul României (XIII). La 75 de ani de la eliberarea țărilor din Europa Centrală și de Est de sub nazism
20/11
”Al șaptelea cer” – loc de întâlnire pentru tineri și nu numai
21/11

Putin a cerut o creștere reală a veniturilor rușilor

Foto: Izvestia

Salariile rușilor cresc, dar veniturile lor reale bat pasul pe loc, a declarat președintele Vladimir Putin, la ședința plenară a celei de-a 11-a ediții a Forumului de Investiții ”Rusia cheamă!”, informează ”Izvestia”.

Putin a cerut rezolvarea situației create, subliniind că această direcție este una dintre cele mai importante pentru activitatea Guvernului, deși, rezultatele sunt, la acest capitol, ”deosebit de modeste”.

”Garanția unei creșteri stabile și de durată a bunăstării cetățenilor o reprezintă, desigur, dezvoltarea dinamică a economiei în ansamblul ei, sporirea investițiilor în dezvoltarea și crearea unor locuri de muncă de calitate, în infrastructură”, a spus șeful statului.

Președintele a arătat, de asemenea, că rata șomajului în primele nouă luni ale anului 2019 a atins cea mai coborâtă valoare din istoria țării, fiind de 4,6% din populația activă a Rusiei.

Anterior, vorbind în cadrul Forumului, Putin a declarat că Rusia păstrează un ritm economic pozitiv, în pofida încetinirii indicilor economici la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875140