Hot News
Infanteria marină a Rusiei, printre cele mai puternice din lume
04/01
Fost șef al SRI, adevărul despre NATO: ”Participăm la războaie care nu sunt războaiele noastre”
05/01

Putin, îngrijorat de scăderea veniturilor rușilor

Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, este îngrijorat de reducerea veniturilor reale ale cetățenilor ruși.

”Ne neliniștește, pe mine mă îngrijorează faptul că s-a produs o stagnare a veniturilor reale ale populației”, a recunoscut șeful statului, într-un interviu acordat agenției TASS.

Liderul de la Kremlin a arătat că intenționează să deschidă acest subiect în mesajul adresat Parlamentului, care va fi citit la 15 ianuarie. Cu același prilej, Putin și-a propus să abordeze chestiuni legate de depășirea sărăciei în țară și de scăderea numărului de cetățeni, nevoiți să trăiască din venituri situate la nivelul salariului minim.

Președintele nu a oferit și alte detalii referitoare la conținutul mesajului său către Adunarea Federală, explicând că documentul se află, deocamdată, în fază de definitivare.

Data la care președintele se va adresa Parlamentului a fost anunțată la sfârșitul lunii decembrie 2019. Anul trecut, Putin a prezentat mesajul său în februarie, iar, cu un an înainte, în martie. Atunci, șeful statului a vorbit, pentru prima dată, despre cele mai noi arme ale Rusiei.
Este vorba, printre altele, de sistemul strategic de rachetă ”Sarmat”, de o dronă submarină, de sistemul de rachetă de aviație ”Kinjal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875229