Hot News
„I love you, Tayyip”… MAE rus a corectat traducerea incorectă făcută de televiziunea turcă
10/03
O tânără l-a cerut de bărbat pe Vladimir Putin
10/03

Cererea pentru limuzinele ”Aurus” continuă să crească

Foto: Automobilul ”Aurus Senat”

Deși primele sedanuri ”Aurus Senat”, clasa luxury, vor ieși de pe linia de asamblare din Elabuga (în preajma Uralilor) numai în mai 2021, producția de lux a brandului rusesc se bucură, deja, de o popularitate incredibilă pentru acest segment. Directorul mărcii, Adil Șirinov, a anunțat câte precomenzi pentru autoturismul autohton au fost înregistrate deja și, de asemenea, a mai relatat când va începe asamblarea SUV-urilor ”Komendant”.

Până în prezent, pentru automobilele ”Aurus” au fost completate peste 700 de comenzi, dintre care 65 se află în fază precontractuală, ceea ce înseamnă că tot atâția clienți sunt, deja, ”gata să încheie contractul”, a precizat directorul companiei, într-un interviu pentru RIA Novosti. Asta, în condițiile în care prețul de pornire pentru același ”Aurus Senat” este de 18 milioane de ruble (în jur de 220.000 de euro)!

700 de bucăți reprezintă o cifră destul de impresionantă, mai ales după standardele acestui segment. Trebuie precizat că sunt luate în calcul cereri ale potențialilor cumpărători din întreaga lume. Astfel, unul dintre primele sedanuri va pleca în Emiratele Arabe Unite, unde, pentru că veni vorba, circulă, deja, “Senat” – oferit conducerii acestei țări, de Ministerul rus al Industriei și Comerțului.

În plus, Șirinov a anunțat că, la aproximativ 14 luni după ce va demara procesul de asamblare a sedanurilor ”Aurus Senat”, în producție va fi lansat SUV-ul ”Aurus Komendant”, din categoria super-lux. Alte câteva modele ale acestui brand așteaptă să intre în producția de serie.
Este vorba despre minivanul ”Arsenal” și, posibil, o cabrioletă. În plus, în 2022-2023 vor apărea motocicletele ”Aurus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875121