Hot News
Cererea pentru limuzinele ”Aurus” continuă să crească
10/03
Deputații ruși, despre riscurile deprecierii rublei
10/03

O tânără l-a cerut de bărbat pe Vladimir Putin

Foto: rusdialog.ru

O tânără din orașul Ivanovo l-a rugat pe președintele Vladimir Putin să o ia de nevastă. Șeful statului venise să viziteze o policlinică de pediatrie din localitate și să stea de vorbă cu oamenii, relatează presa rusă.

”Nu vreți să vă căsătoriți cu mine?”, a strigat o tânără din mulțime. Liderul de la Kremlin a rămas o clipă pe gânduri. Cei doi au schimbat câteva fraze, apoi, fata i-a mulțumit. Mai târziu, la o întâlnire cu societatea civilă, Putin a povestit cum, la Ivanovo fiind, a fost cerut în căsătorie.

”Nu aș vrea să spun lucruri triviale, dar nu prea văd cum. Ivanovo a fost dintotdeauna definit ca orașul fetelor de măritat (fiind centru de producție textilă, unde lucrează fete, preponderent – n.r.), iar astăzi am primit o astfel de propunere, chiar aici. Cred că au înregistrat camerele de luat vederi”, a spus Putin, adăugând că tânăra care l-a cerut de bărbat o să fie cunoscută de toată țara.

Tânăra, pe numele ei Iulia Șilova, a povestit, la rândul ei, cum i-a venit ideea de a se căsători cu Putin. Ea a declarat că îl urmărește de ceva timp pe președinte și a decis că un astfel de om este demn să devină alesul ei. ”L-am urmărit pe internet și la televizor. Când am aflat că vine la noi, imediat, m-am gândit că trebuie să stăm de vorbă. Și, ce poți să discuți, dacă nu despre cel mai important lucru? Unul despre care nici dracu’ nu glumește?”, a relatat Iulia.

Ea a adăugat că speră într-o minune și așteaptă să fie sunată de președintele Rusiei. Femeia a reușit să le înmâneze consilierilor lui Putin datele ei personale, numărul de telefon și fotografia ei. Iulia a precizat că nu a fost niciodată căsătorită și că nu vrea decât ”ceea ce își doresc toate femeile, doar fericire”. Are 28 de ani și este actriță la teatrul de copii din Ivanovo.

Ce i-a scris Iulia președintelui? Iată conținutul mesajului: ”Iulia, orașul Ivanov. Căsătoriți-vă cu mine! Am studii superioare, 28 de ani, fără copii, fără probleme materiale”, a notat tânăra, pe dosul uneia dintre cele două fotografii pe care i le-a dat lui Putin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048