Hot News
Experți: Cât va pierde economia Rusiei, într-o lună nelucrătoare
05/04
Facerea de bine: Ministerul Apărării al Rusiei răspunde insinuărilor ziarului ”La Stampa”
05/04

Rușilor li s-au făcut aproape 700.000 de teste pentru coronavirus

Foto: RIA Novosti

În Rusia, au fost efectuate circa 700.000 de analize pentru depistarea noului coronavirus, informează Rospotrebnadzor (Agenția pentru siguranța consumatorului), într-o notă postată pe site-ul său oficial.

Toate centrele de igienă și epidemiologie ale Rostrebnadzor au fost prevăzute cu teste de diagnosticare, dezvoltate de centrul ”Vektor” și a fost stabilit protocolul de diagnosticare în laborator. Potrivit datelor din 4 aprilie, au fost efectuate peste 697.000 de analize de laborator în vederea identificării noului virus. Au fost prelevate probe inclusiv de la persoane venite din țări nefavorabile din punctul de vedere al răspândirii noului virus.

În toate punctele de trecere a frontierei ruse a fost instituit un control dublu al celor care se întorc din zone afectate de Covid-19, folosindu-se, în acest scop, ”aparatură staționară și mobilă, de vizualizare termică”, a precizat instituția.

Lenta.ru menționează că, în Rusia, au fost confirmate 4731 de cazuri de Covid-19. 43 de pacienți au decedat și 333 s-au vindecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875065