Hot News
Rusia și România – confesiunile unui ”om al rușilor”
19/05
Pompeo, despre ventilatoarele și testele pentru Covid-19 trimise în Rusia
19/05

Senatorul Kosaciov: ”Războiul hibrid” al Europei împotriva Rusiei

Senatorul Konstantin Kosaciov/ Foto: council.gov.ru

Pandemia de coronavirus nu îi împiedică pe oficialii europeni să ducă un ”război hibrid” împotriva Rusiei, interesant fiind faptul că structurile care răspund de lupta împotriva dezinformării fiind cele care, de fapt, o și răspândesc în privința Rusiei, a declarat șeful Comisiei senatoriale pentru afaceri internaționale, Konstantin Kosaciov, citat de FAN.

Recent, reprezentantul oficial al Comisiei Europene, Peter Stano, a declarat că ”surse din Rusia” ar contribui la răspândirea în statele europene a ”teoriei conspirației și a dezinformării legate de coronavirus”.

În opinia lui Kosaciov, Stano este interesat ca, pe fondul luptei împotriva noului virus, autoritățile să nu uite de ”războiul hibrid” cu Rusia, continuând să-l finanțeze. În același timp, oficialul european nu a oferit exemple de ”dezinformare rusă”. Kosaciov este convins că scopul acestor afirmații constă în a forma în mentalul locuitorilor Uniunii Europene o imagine clară a inamicului în persoana Moscovei.

”În lumea noastră răsturnată nu mai trebuie să ne mire faptul că rolul de dezinformator-șef este jucat de structuri și politicieni care se proclamă luptători împotriva dezinformării. De fapt, împotriva disidenței”, a apreciat senatorul rus.

Anterior, membrul Consiliului Federației, Alexei Pușkov, a numit drept rasist titlul articolului publicat de Bloomberg – „Experții vor să știe de ce coronavirusul nu a ucis mai mulți ruși”. În opinia sa, acest titlu miroase a ostilitate și rasism și, de asemenea, o asemenea frază ar putea răsuna într-o Germania nazistă.

1 Comment

  1. ana spune:

    wow, ce nesimtiti, finanteaza tot felul de site-uri dubioase pline de minciuni, si tot ei acuza un razboi hibrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875062