Hot News
Mișcarea ”Taliban” a comentat articolul provocator al ziarului NYT despre „legăturile cu Rusia”
03/07
UE a comentat rezultatele votului constituțional din Rusia
04/07

De ce SUA ascund imagini din satelit în cazul MH17?

Istoricul din Donețk, Vladimir Kornilov/ Colaj: Donețki tormozok

Imaginile din satelit obținute de Statelor Unite, care au surprins zborul Boeing MH17 malaezian de pe cerul Donbassului, au înregistrat, probabil, aviația ucraineană, care a participat la evenimentele din 2014, a declarat istoricul din Donețk, Vladimir Kornilov, într-o emisiune a postului radio ”Vesti FM”.

El a menționat că, în cazul MH17, în cadrul audierilor de la Haga, a fost anunțată o pauză, iar elaborarea verdictul se va prelungi.

“Văd, după reacția nervoasă a părții acuzării, că aceștia sunt, cu toții, foarte deranjați de declarațiile avocaților care au spus: “Ei bine, cereți Americii să ofere, din nou, acele imagini de satelit faimoase pe care SUA ar putea să le aibă și să denunțe miliția Republicii Donețk (DNR)!”, însă, procurorii au respins această solicitare, a spus istoricul.

Kornilov a adăugat că parchetul olandez a refuzat să solicite din nou datele din Statele Unite, deoarece Statele Unite au numit aceste imagini ca fiind “date foarte sensibile”.

Kornilov a mai spus că, dacă pe imagini ar fi fost, într-adevăr, înregistrată lansarea unei rachete rusești de către forțele miliției DNR și nici n-ar fi existat alte date contradictorii pe ele, atunci Statele Unite nici nu ar fi încercat să ascundă aceste imagini, de-a lungul anilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875090