Hot News
Armenia-Azerbaidjan: Rusia va face imposibilul pentru a reglementa situația
18/07
Verificarea surpriză a Forțelor Armate Ruse n-are legătură cu conflictul de la granița Armenia-Azerbaidjan
18/07

Cel mai bun oraș pentru vacanțe amoroase

Ialta, Crimeea/ Foto: zen.yandex.ru

Ialta a fost desemnată cel mai bun dintre orașele Rusiei pentru vacanțe amoroase, arată un studiu realizat de serviciul de rezervări online a spațiilor de cazare Tvil.ru, scrie publicația Lenta.ru

Majoritatea persoanelor participante la sondaj (25,8%) au recunoscut că au intrat într-o relație în timpul vacanțelor petrecute la Ialta (Crimeea), iar 17% au declarat că au reușit să-și găsească mai ușor dragostea la Soci.

Alții cred că Sankt-Petersburgul (12,8%), Ghelendjik (11,1%) și Vitiazevo (10,3%) sunt orașele din Rusia care predispun la vacanțe amoroase.
În clasamentul celor mai bune orașe pentru a stabili relații în timpul concediilor au mai intrat Gagra (8,5%), Feodosia (5,9%), Zelenogradsk (4,3%), Kislovodsk (2,5%) și Kazan (2,5%).

Într-un alt sondaj, realizat în luna noiembrie anul trecut, majoritatea covârșitoare a rușilor (92%) au recunoscut că își fac noi cunoștințe în timpul călătoriilor. Mulți turiști au declarat că intră în vorbă cu ceilalți pentru atmosferă, pentru o vacanță plăcută. Așa au răspuns 53% dintre participanții la studiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076